Lietuvių kuriami laikrodžiai išgraibstomi per keletą valandų

Nors „Tauras“ įkūrėjas Andrius Vaičiūnas domisi laikrodžiais jau ilgą laiką, pirmoji šio novatoriško prekinio ženklo kolekcija pasirodė 2018-aisiais: „Norėjome sukurti produktą, kuris ne tik būtų vienas unikaliausių, bet ir kurį būtų galima įsigyti už itin patrauklią kainą“, – teigia pašnekovas.

„Tauras“ siekia, kad jų klientai galėtų jaustis išskirtiniai, todėl visos laikrodžių kolekcijos yra riboto leidimo. Paskutinė „Renesanso“ aksesuarų šeima buvo išpirkta per 12 valandų, tačiau rekordą pasiekė kiek anksčiau išleista „Laisvės“ kolekcija, kurią „Tauro“ fanai išpirko vos per valandą!

A. Vaičiūnas teigia, kad taip yra siekiama išskirtinumo pirkėjams: „Norime, kad klientai jaustųsi ypatingi. Paprastai dėl to yra perkami tūkstančius kainuojantys vienetiniai laikrodžiai, tačiau „Tauras“ leidžia būti išskirtiniam už visiems prieinamą kainą.“

Kiekvienas modelis visuomet yra vos 100 vienetų leidimo. Pirkėjai taip pat gauna dokumentą, patvirtinantį laikrodžio autentiškumą ir jo serijos numerį. „Pastebėjome, kad kai kurie bando iš to netgi pasipelnyti ir vėliau šiuos riboto leidimo laikrodžius perpardavinėja“, – apie gudriausius pirkėjus, pastebėjusius „Tauro“ gaminių kolekcinę vertę, kalba A. Vaičiūnas.

Naujausi „Legendos“ kolekcijos laikrodžiai

Didžiulis dėmesys dizainui ir kokybei

„Tauras“ ypač daug dėmesio skyrė naujosios kolekcijos dizainui: jis buvo kurtas bendradarbiaujant su ankstesnių kolekcijų pirkėjais, kurie turėjo galimybę teikti pasiūlymus ir balsuoti už jiems labiausiai patikusius dizaino sprendimus. Korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, laikrodyje yra integruotas chronografas (laiko atkarpoms matuoti). Tai gali būti naudinga funkcija sportuojantiems, kadangi chronografas leis sekti laiką, pavyzdžiui, bėgiojant.

Įmonei pavyko pasirūpinti, kad naujieji laikrodžiai būtų aukščiausios klasės: „Pirmą kartą bendradarbiaujame su šveicarų mechanizmų gamintoju „Ronda“. Tai milžinišką patirtį turinti įmonė, kuri buvo įkurta dar Antrojo pasaulinio karo metais. Šie laikrodžių mechanizmai yra vertinami visame pasaulyje dėl kokybės ir ilgo tarnavimo laiko“, – pasakoja „Tauras“ įkūrėjas A. Vaičiūnas.

Be to, naujoje kolekcijoje naudojami ir safyriniai stikliukai, kurie yra daug atsparesni įbrėžimams ir smūgiams nei stiklas. Safyras, pagal Moso tvirtumo skalę, gauna net 9 balus – už šią medžiagą didesniu tvirtumu pasižymi tik deimantas. „Legendos“ laikrodžių stikliukus būtų galima įbrėžti tik panašaus tvirtumo medžiagomis arba deimantais. Kitaip tariant, „Tauro“ naujieji laikrodžiai yra itin tvirti ir juos įsigijusiems neteks rūpintis dėl galimų įbrėžimų.

Dangtelyje išgraviruoti vieni iš didingiausių istorinių paveldų Lietuvoje – Vilniaus arkikatedra bei Gedimino pilis.

Prekyboje pasirodys balandžio 26 dieną

Naujausia „Legendos“ kolekcija prekyboje pasirodys jau balandžio 26 d. „Atsižvelgus į mūsų laikrodžių specifikacijas, mes ne tik siūlome riboto leidimo laikrodžius, bet ir vieną iš mažiausių kainų rinkoje. Kaip jau minėjome anksčiau, laikrodžiai turės šveicariškus mechanizmus, kurių baterijos tarnauja 5-7 metus, safyrinius stikliukus ir net 20 ATM (iki 200 m. gylio) atsparumą vandeniui“, - pasakoja „Tauro“ įkūrėjas.

A. Vaičiūnas tikisi, kad kolekcija susilauks sėkmės: „Dalis pirkėjų šiuos laikrodžius renkasi sau, dalis – kaip gerą dovaną partneriams, draugams ar giminėms, o kai kurie tai mato kaip investiciją, kurios vertė ilgainiui tik augs. Be to, pastebime, kad net apie 20 proc. visų mūsų laikrodžių iškeliauja už Lietuvos ribų, kas rodo, jog sėkmingi esame ne tik vietinėje rinkoje.“

Pirmieji „Tauro“ svetainėje užsiregistravę klientai (tereikia įvesti el. paštą) gaus išskirtinę, net 40 Eur nuolaidą naujai kolekcijai.

Daugiau informacijos apie „Legendos“ laikrodžius ir nuolaidą galite rasti www.tauraslaikrodziai.lt

Užsakymo nr.: PT_86704257

Temos
Dalintis
Nuomonės