Ingredientai

Vanduo 100 ml
Kiauliena arba kitokia mėsa
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Visų pirma reikėtų išvirti mėsą.

2. Tuomet inde reikėtų sumaišyti tešlai skirtus ingredientus: miltus, kiaušinį, vandenį ir žiupsnelį druskos.

3. Iškočioti tešlą ir iš jos išpjauti pageidaujamo dydžio skrituliukus.

4. Tuomet smulkiai susmulkinti virtą mėsą.

5. Supjaustyti svogūnus, juos kelias minutes pakepinti keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

6. Susmulkintą mėsą reikėtų sumaišyti su pakepintais svogūnais.

7. Viską pagardinti druska ir pipirais.

8. Galiausiai į paruoštus skritulėlius dedame paruošto mėsos įdaro ir užspaudžiame kraštelius.

9. Paruoštus virtinukus pasūdytame vandenyje verdame apie 15–20 min.

10. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu ir patiekiame su grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai