Laukia vėjo

Antradienį kalbintas pamaryje gyvenantis Albinas pasakojo grožėjęsis ledonešiu tiesiai iš savo kiemo.

„Ledai vėl pajudėjo“, - rašė Albinas vis dar stebintis vieną gražiausių pavasario reiškinių. Savo socialinio tinklo paskyroje jis nuolat dalijasi vaizdo įrašais.


Šiandien vyras sako laukia vėjo, kad ledai pajudėtų, nes po nakties jie liko vietoje.

„Judėjo ledas, dabar sustojo. Pašalo naktį ir vėl stovi viskas. Turėtų greitai pajudėti. Mariose turi vėjas pakilti, turbūt ledai yra susigrūdę prie pat marių dėl to ir nepriima jos. Vėjas truputį pakils, išjudins ir praplaus, pajudės keletą dienų“, - šiandien pasakoja Albinas.

„Nuo Šyškrantės iki marių visas plotas pilnas susigrūdusių ledų, o kitur nėra, tuščias Nemunas. Prie pat Rusnės tuščia“, - kalba jis ir pasidalija nuotraukomis.

Džiaugiasi gražiais vaizdais

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotoja Asta taip pat pasidalino vaizdo įrašu iš Rusnės. Prie jo ji rašo: „Rusnė. Antra pavasario diena ir sulaukėm gražaus reginio.“
O štai Šilutės sporto klubas „Leitė“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje paviešino ledonešio nuotraukas. Jose užfiksuota, kaip ant krantų susigrūdusios ledo lytys sudaro tarsi baltus kalnus.
Nuotraukomis gyventojus džiugino ir Šilokarčemos laikraštis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)