Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė gali būti pozityvesnė, nei antroji. Mėnulis Vėžyje suteiks šeimyniškumo, jaukumo ir komforto noro. Bus polinkis jaustis saugiai tiek fizine, tiek psichologine prasmėmis. Puiki dienos pusė užsiimti tiek buities darbais, tiek svajoti, kurti ir medituoti. Mintys turės gerą vizualizacijų rezultatą. Antroji dienos pusė gali būti dirglesnė, kai gali pradėti iš pasąmonės kilti senos nuoskaudos ir negatyvios mintys. Problemos darbo reikalais šiandien gali daugiausiai sujaukti psichologinę ramybę. Reikia stengtis bandyti į situacijas žvelgti gilesniu žvilgsniu, analizuoti ir remtis ne tik faktais, bet daugiausiai jausmais, intuicija. Ši diena nėra labai palanki aktyviam darbui, greitumui ir dinamikai. Tai diena, kai reikia labiau pasinerti į pojūčius, būsenas. Bus noras jaustis maloniai, komfortabiliai būtent emocine prasme.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien palanku gauti naujų žinių, kaip pasiekti savo idėjų materializavimą. Pagalvoti kaip energetiškai (mąstant, jaučiant, įsijaučiant) galėtumėte paskatinti tikslų įgyvendinimą. Pajaučiau – pamąsčiau – padariau – įgyvendinau. Susidarykite šios grandinės planą.

Psichologinės įžvalgos

Ši diena palanki psichologinei terapijai, kai iš jos galite gauti daug naudos, suvokimų. Puiki diena vizualizacijoms, kai galite matydami jausti savo kūną ir tas kūno vietas, kuriose yra susikaupę energetiniai blokai. Prasivalykite. Palanku spręsti šeimos, praeities, vaikystes problemas. Koks negatyviausias jausmas, kurį jautėte vaikystėje? Trūko dėmesio? Meilės? Pasitikėjimo? Padirbkite su tuo.

Astropsichologė Samantha Zachh