J. Morantas pelnė 21 iš 29 taškų antroje rungtynių dalyje, o J. Valančiūnas surinko įspūdingą 14-ą šį sezoną savo dvigubą dublį – 17 taškų ir 15 atkovotų kamuolių.

„Pistons“ vienas iš lyderių Jerami Grantas, trečiadienį dvikovoje su „Bulls“ pelnęs 43 taškus, Memfyje pataikė vos 5 metimus iš 20 ir surinko 16 taškų.


J. Morantas patraukė komandą trečiame kėlinyje, kai svečiai mėgino surengti spurtą. Paskutiniame ketvirtyje „Grizzlies“ surakino varžovus savo gynybos pančiuose – per 6 min. neleido pelnyti nė taško.

Ir nors Detroito ekipa buvo sumažinusi skirtumą iki minimumo 90:89, tačiau aikštės šeimininkai varžovų šturmą atlaikė ir šventė pergalę.


J. Valančiūnas nugalėtojams per 30 min. pelnė 17 taškų (7/14 dvitaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 15 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, 3 kartus suklydo.

Detroito ekipos marškinėlius vilkintis kitas lietuvis Deividas Sirvydis aikštėje nepasirodė. Kitas rungtynes „Grizzlies“ žais namie šeštadienį su Finikso „Suns“.

Jonas Valančiūnas prieš "Pistons"

Grizzlies“: Ja Morantas 29, Jonas Valančiūnas 17 (15 atk.k.), Kyle'as Andersonas 16, Brandonas Clarke'as 12, Desmondas Bane'as 10.

Pistons“: Delonas Wrightas ir Jerami Grantas po 16, Joshas Jacksonas 15.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)