Įdomu, jog „Rytas“ I. Buvai – jau 14-as klubas profesionalo karjeroje.

Nors pats krepšininkas, su Lietuvos vicečempionais sukirtęs rankomis praėjusią savaitę, teigia anaiptol nesantis toks kelionių maniakas.

„Keisti aplinką man nėra malonu. Galbūt „Rytas“ bus tas klubas, kuriame praleisiu bent jau pusantrų metų. Taip būtų geriau nei kaip paukščiui kasmet skraidyti iš vienos vietos į kitą.

Tiesiog kai buvau jaunesnis, savo komandose išsiskirdavau geru žaidimu, todėl kaskart tikėdavausi vis geresnio kontrakto, vis aukštesnio lygmens. Norėjau žaisti Eurolygoje, bet tokios progos dar nebuvo. Ką gi, manau, man dar nėra per vėlu“, – samprotavo naujokas.

Primename, kad „Ryto“ gretose jis pakeitė Keithą Bensoną, kuris, savo ruožtu, taip pat buvo atvykęs į Vilnių tik sezonui jau įsibėgėjus.

I. Buva šiame sezone trumpai atstovavo Buržo JL (Prancūzija), o prieš tai žaidė Bosnijoje ir Hercegovinoje, Italijoje, Ispanijoje, Turkijoje bei Kinijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)