Teigiama, kad J. Laporta yra numatęs 40-mečiui veteranui svarbias pareigas klubo struktūroje.

Dabar J. C. Navarro formaliai užima techninio jaunimo ekipos sekretoriaus postą, o generalinis klubo vadybininkas yra kitas buvęs katalonų krepšininkas Nacho Rodriguezas.

Pažymėtina, jog „Barcelona“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius su abiem klubo senbuviais palaiko šiltus santykius.

Visa trijulė vadovaujant Svetislavui Pešičiui 2002-2003 metais kartu laimėjo Eurolygą.

Be J. Laportos „Barcelona“ prezidento rinkimuose ruošiasi dalyvauti Victoras Fontas ir Toni Freixa.

Įžymus Katalonijos teisininkas ir politikas jau ėjo prezidento pareigas 2003-2010 metais. Būtent jis surinko daugiausiai palaikymo parašų keldamas savo kandidatūrą.

Juanas Carlosas Navarro

„Barca“ liko be prezidento praėjusį spalį, kuomet atsistatydino su pagrindine futbolo ekipos žvaigžde Lioneliu Messi susipykęs Josepas Bartomeu.

Praėjusį pirmadienį prasidėjo balsavimas paštu, kuriame dalyvaus per 22 tūkst. tokios teisės paprašiusių klubo narių. Iš viso balso teisę rinkimuose turi daugiau nei 110 tūkst. vadinamųjų socios.

Primename, kad ketvirtadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku, Š. Jasikevičiaus auklėtiniai Eurolygos dvikovoje namuose priims Kauno „Žalgirį“.

Prieš mačą žalgiriečiams atvykus į „Palau Blaugrana“ areną treniruotis, juos pasitiko bendri pažįstami iš savo pratybas baigusios „Barcos“.

Rankas buvusiems bendražygiams spaudė ne tik Š. Jasikevičius bei jo asistentai iš Lietuvos, bet ir Kaune anksčiau rungtyniavę Brandonas Daviesas, Leo Westermannas.

Kauniečių treniruotę praleido pagrindinis įžaidėjas Thomasas Walkupas. Klubas pranešė, kad krepšininkas sunegalavo, dėl jo galimybių išbėgti į aikštę bus sprendžiama prieš rungtynių pradžią. Vis dėlto vėliau paaiškėjo, kad įžaidėjas daro apšilimą ir ruošiasi žaisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)