Rusė atskleidė, kad drauge su milijonieriumi vyru planuoja turėti iki 105 biologinių vaikų. Per vos 10 mėnesių pora susilaukė dešimties surogatinių motinų pagimdytų kūdikių, rašo dailymail.co.uk.

Iš Maskvos kilusi 23-ejų Kristina Ozturk su savo turtinguoju vyru – 56-erių viešbučio savininku Galipu Ozturku susipažino atostogaudama Sakartvelo pajūrio kurorte Batumyje.

Būdama 17 metų, Kristina susilaukė dukters Vikos. Moteris pasakoja, kad pora nutarė pasinaudoti surogatinių motinų paslaugomis, nes norėjo greitai susilaukti kaip įmanoma daugiau vaikų.

Pirmasis vaikas Mustafa gimė 2020-ųjų kovo 10 d. O jauniausioji šeimos narė Olivia, dešimtasis bendras vaikas, į pasaulį atkeliavo 2021-ųjų sausio 16 d.

11 vaikų motina atskleidė, kad pora aptarė galimybę turėti daugiau nei šimtą vaikų. „Nežinau, kiek galiausiai vaikų turėsime, bet neabejotinai neketiname sustoti ties dešimtimi“, – aiškino moteris.


Kristina tikina, kad vaikai laikosi griežtos dienotvarkės. Ji pasakoja, jog mažyliai naktimis miega „nuo aštuntos vakaro iki šeštos ryto“, o auklės dienoraščiuose užfiksuoja net menkiausią detalę.

Viename „Instagram“ įraše daugiavaikė mama rašė: „Su savo vaikais praleidžiu kaip įmanoma daugiau laiko, bet kai nesu su jais, viską kontroliuoju. Kiekvieną naują auklę aš apmokau individualiai. Negali būti jokios mėgėjiškos veiklos, vaikai prižiūrimi griežtai laikantis mano nurodymų“.


K. Ozturk teigia „duodanti nurodymus“ dėl to, „ką vaikams skaityti, kokia tvarka, kokiu laiku ir kiek ilgai tą daryti“.

Be to, ji pasakojo verkiantiems vaikams taikanti griežtas priemones: „Jei vaikas pravirksta, auklėms draudžiu imti jį ant rankų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)