Ingredientai
Riebi kiauliena
100
g
Perlinės kruopos
80
g
Mirkytos rudosios pupelės
80
g
Žirniai su luobele
80
g
Morkos
20
g
Svogūnai
10
g
Lauro lapai
1
vnt.
Juodieji pipirai
2
vnt.
Druska
3
g
Aliejus
5
g
Kiauliniai taukai
5
g
Džiovinti raudonėliai
1
g
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Perlines kruopas, žirnius ir pupeles per naktį išmirkyti.
2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus, burokine tarka sutarkuotas morkas ir pakepinti, kad daržovės suminkštėtų.
3. Tada suberti išmirkytas perlines kruopas, pupeles ir žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupos.
4. Po to pagardinti druska, džiovintais raudonėliais ir išmaišyti.
5. Riebią kiaulieną supjaustyti mažesniais gabaliukais ir ištroškinti kiauliniuose taukuose.
6. Pabaigoje kiaulienos gabaliukus išdėlioti ant šiupinio.
Skanaus!
Atsiliepimai