Ingredientai

Karštai rūkyta riebi kiaulienos šoninė 100 g
Mirkytos pupos 80 g
Mirkytos pupelės 80 g
Mirkyti žirniai 80 g
Česnakas 1 skiltelė
Kiauliniai taukai 5 g
Džiovinti čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pupas, pupeles ir žirnius per naktį išmirkyti.

2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti česnako skiltelę, smulkiai supjaustytus svogūnus, burokine tarka sutarkuotas morkas ir pakepinti, kad daržovės suminkštėtų.

3. Tada suberti išmirkyta pupas, pupeles ir žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupelės.

4. Pagardinti druska, džiovintais čiobreliais ir išmaišyti.

5. Kiaulienos šoninę supjaustyti pailgais gabaliukais, apkepinti kiauliniuose taukuose, sudėti į šiupinį ir viską gerai išmaišyti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai