Astrologinės įžvalgos

Merkurijus šiandien pradės judėti direkciniu judėjimu, kas suteiks naują impulsą protui ir intelektui. Gali efektyviau sektis prekyba, bendravimas, mokymasis. Mėnulis, esantis Dvyniuose tik dar labiau sustiprins logiškojo Merkurijaus energiją. Bus stipri vidinė motyvacija išreikšti save žodžiais, raštu. Norėsis kalbėti, papasakoti savo idėjas ir išmintį, o tai turi potencialo vykti sklandžiai. Jei susidarys galimybė gauti naujų žinių, pabendrauti su žmonėmis – pasinaudokite ja. Šiandien gali pavykti jaustis gerai, mėgautis diena ir jos teikiamomis galimybėmis. Tik nepersistenkite su tuo, jog jūs teisiausias ir jūsų idėjos pačios geriausios. Norėsis rodyti jausmus, norėsis rodytis su jausmais ir su malonumu. Nereikia šiandien turėti didelių lūkesčių – jie sunkiai pildysis, reikia tiesiog mėgautis šia diena, jos paprastumu, lengvumu.

Numerologinės įžvalgos

Paskambinkite artimiems žmonėms užsienyje, paklausykite užsienio autorių, pasimokykite kitos kalbos. Pakelkite savo savivertę pasinaudodami kitų kultūrų išmintimi. Nors kiek pakeiskite savo pasaulėžiūrą.

Psichologinės įžvalgos

Paanalizuokite savo kalbą, galbūt dažnai sakote „Nežinau..“ „Nemoku...“ „Man visada neišeina...“ ir kitas netinkamas frazes. Prasivalykite savo žodyną, kas suteiks didelio efektyvumo jūsų gyvenime. Intuityviai gali pavykti gana gerai identifikuoti netinkamas naudojamas frazes.

Astropsichologė Samantha Zachh