Kaip penktadienį informavo „Alpine“ komanda, dukart pasaulio čempionui Berno ligoninėje sėkmingai atlikta koreguojanti operacija, gydymo įstaigoje ispanas liks artimiausias dvi paras.

„Medikų komanda patenkinta progresu. Po kelių dienų poilsio jis vėl galės pradėti treniruotis. Tikimės, kad Fernando bus visiškai pasirengęs sezono startui“, – informavo „Alpine“.

Primename, kad dviračiu važinėjęs F. Alonso automobilio buvo partrenktas gatvėje netoli savo namų, esančių Lugano mieste Šveicarijoje.

Dviračių sportas yra didelė F-1 lenkynininko aistra, retkarčiais jis netgi dalyvauja mėgėjų varžybose.

F. Alonso po pertraukos šiais metais sugrįžta į Formulės-1 lenktynes. 2005 ir 2006 m. pasaulio čempionas pasirašė sutartį su britų „Alpine“ komanda ir turėtų dalyvauti šių ir ateinančių metų čempionatuose.

Tiesa, po pastarojo incidento nėra aišku, ar F. Alonso galės kokybiškai ruošis pirmiesiems sezono startams. Pirmieji testiniai važiavimai Bahreine numatyti kovo 12-14, o pirmosios lenktynės – kovo 26-28 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)