Apie incidentą paskelbė Italijos sporto naujienų portalas „La Gazzetta dello Sport“, informaciją patvirtino „Alpine“ F-1 komanda.

Pranešama, kad 39-erių ispanas buvo nugabentas į ligoninę, tačiau yra sąmoningas, jaučiasi gerai ir laukia tolimesnių tyrimų, kurie bus atlikti penktadienį ryte. Tuomet komanda žada žiniasklaidai ir visuomenei suteikti daugiau informacijos apie įvykį.

Anot kai kurių šaltinių, F. Alonso incidento metu buvo sulaužytas žandikaulis. Ši informacija nėra patvirtinta.

Pasak ispanų portalo „Marca“, F. Alonso buvo partrenktas treniruotės metu. Dviračių sportas yra didelė F-1 lenkynininko aistra, retkarčiais jis netgi dalyvauja mėgėjų varžybose.

F. Alonso po pertraukos šiais metais sugrįžta į Formulės-1 lenktynes. 2005 ir 2006 m. pasaulio čempionas pasirašė sutartį su britų „Alpine“ komanda ir turėtų dalyvauti šių ir ateinančių metų čempionatuose.

Tiesa, po pastarojo incidento nėra aišku, ar F. Alonso galės kokybiškai ruošis pirmiesiems sezono startams. Pirmieji testiniai važiavimai Bahreine numatyti kovo 12-14, o pirmosios lenktynės – kovo 26-28 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)