Ingredientai
Mėgstami marinuoti tarkuoti burokėliai
150
g
Burokėlių sultys
3
šaukštai
Virti avinžirniai
400
g
Malta kalendra
žiupsnelis
Džiovinti krapai
0.5
šaukštelio
Česnakas
1
skiltelė
Mėgstamos garstyčios
0.5
šaukštelio
Malti juodieji pipirai
Druska
pagal skonį
Cinamonas
žiupsnelis
Baltojo vyno actas
2
šaukštai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Šis receptas išties labai paprastas – tereikia viską sudėti į smulkintuvą ir sutrinti.
2. Marinuotų burokėlių sultimis siekite norimos konsistencijos – jeigu norisi ne tokio tiršto humuso, pilkite jų šiek tiek daugiau.
3. Šis humusas puikiai tiks su salierų, morkų juostelėmis, taip pat ir su duonos lazdelėmis bei kitais užkandžiais.
Skanaus!
Atsiliepimai