Ingredientai

Kalafioras supjaustytas žiedinėliais 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Nedidelės bulvės 2 vnt.
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Kario milteliai 0.5 a. š.
Juodieji pipirai 0.25 a. š.
Džiovinti bazilikai 2 a. š.
Aliejus 4 v. š.
Vanduo 1200 ml
Porcijos: 4
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame Rimai ir tinklaraščiui Sveikas receptas.

Gaminimo eiga

1. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.

2. Kalafiorų žiedinėlius sudedame į kepimo skardą, apliejame 2 šaukštais aliejaus ir apibarstome druska. Kepame įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.

3. Svogūną, morkas, salierą, bulves ir česnaką supjaustome kubeliais.

4. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus ir sudedame morkas, salierus, svogūnus ir česnakus. Kepiname apie 5 minutes.

5. Apkepintus kalafiorus, daržoves, bulves sudedame į puodą. Ant viršaus supilame vandenį, sudedame druską, prieskonius ir verdame apie 20 minučių, kol bulvės suminkštės.

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai