Juvelyrikos parduotuvė „Žiedelis.lt” yra subūrusi tikrą profesionalų komanda, visada pasiruošusią išklausyti jūsų poreikius bei padėti išsirinkti tinkamiausią variantą. Tam, kad aukštos kokybės juvelyriniai dirbiniai pasiektų jūsų rankas, patyrę meistrai prie jų praleidžia daugybę valandų. „Žiedelis.lt” įkūrėjai puikiai supranta, kad šiuolaikiniame pasaulyje vietoje nestovi ir juvelyrika. Jaunų, energingų, kliento poreikius vertinančių papuošalų ekspertų komanda nuolat domisi naujausiomis juvelyrikos ir brangakmenių pasaulio tendencijomis, perteikia naujienas net 25 metų patirtį turinčių juvelyrų komandai.

„Dirbame tam, kad atrastumėte tinkamiausią papuošalą, atskleidžiantį jūsų asmenybę ir papasakojantį tik jūsų meilės istoriją!, – teigia „Žiedelis.lt” juvelyrų komanda, siūlanti itin platų sužadėtuvių žiedų asortimentą. – Istoriją, kurią galbūt norite įprasminti, o gal tik pradėti kurti“.

Taigi, pasiteiravome „Žiedelis.lt” juvelyrų komandos, kaip išsirinkti tinkamą sužadėtuvių žiedą ir pradžiuginti savo mylimąją? „Nėra vienos taisyklės ar patarimo, kaip išsirinkti tinkamiausią sužadėtuvių žiedą. Svarbiausia, kad rinkdamiesi tai darytumėte apgalvodami visas detales, kas patinka, ką itin vertina jūsų mylimoji. Pagalvokite apie jos gyvenimo būdą, charakterį, aprangos stilių ar simbolius, kurie jums abiems turi svarbią reikšmę. Visi šie dalykai gali labai praversti renkantis tą vienintelį meilės simbolį. Bet kokiu atveju, mes esame tam, kad jums patartume ir padėtume išsirinkti tinkamiausią žiedelį“, – teigia juvelyrikos ekspertai.


Kiekvienam būsimam jaunikiui turbūt įdomu žinoti, ar verta daug investuoti būtent į sužadėtuvių žiedą? „Žiedelis.lt” kolektyvas mano, kad žiedą visada pravartu rinktis pagal savo galimybes, nes svarbiausia yra jo simbolika bei jūsų ketinimai, bet tikrai – ne kaina. Tiesa, JAV populiarus teiginys, kad sužadėtuvių žiedo kaina turi būti apylygė jūsų trijų mėnesių atlyginimams. Tačiau Lietuvoje mes šio teiginio tikrai netaikome. Tai – kiekvieno vyro individualus pasirinkimas, įvertinus savo finansines galimybes. Dalis vyrų į sužadėtuvių žiedą žvelgia ne tik kaip į meilės ir pasižadėjimo simbolį. Jeigu pasirenkate sužadėtuvių žiedą su investicinės klasės deimantais, tuomet toks žiedas bus ir augančios vertės investicija ilgesniuoju periodu.

Juvelyrikos parduotuvė „Žiedelis.lt” siūlo įvairius sužadėtuvių žiedų modelius, įtiksiančius bet kuriai merginai, moteriai. Asortimente: ir minimalistiniai, ir jiems priešingi – ryškūs ir energingai žėrintys sužadėtuvių žiedų. Čia didelis pasirinkimas ir klasikinio, ir modernaus stiliaus gerbėjoms. „Mūsų turimi juvelyriniai dirbiniai pagaminti iš tauriųjų metalų ir tik su natūraliais brangakmeniais. Kreipkitės ir tikrai atrasime tinkamiausią jūsų išrinktajai sužadėtuvių žiedelį“, – kviečia pasitikėti net 25 metų patirtį turinti juvelyrų komanda.

Įdomu, kokios pastaruoju metu vyrauja pasaulinės juvelyrikos tendencijos, kalbant apie sužadėtuvių žiedus? Tikriausiai, visi sutiks su teiginiu, jog su klasika visada pakeliui. Kai nėra tiksliai žinoma, kokie juvelyriniai dirbiniai patinka jūsų merginai, visada patartina rinktis klasikinį žiedelį su vienu deimantu. Šis patarimas aktualus visame pasaulyje ir juo pasikliauja dažnas vyras.


Pirkėjams, ypač vertinantiems unikalumą ir išskirtinumą, siūloma juvelyrinių dirbinių gamyba pagal individualų užsakymą. Būsite tikri, kad niekur pasaulyje nesutiksite žmogaus, pasipuošusio lygiai tokiu pat juvelyriniu dirbiniu. „Padėsime jums išreikšti savo unikalumą!, – teigia patyrusi juvelyrų komanda. – Išskirtiniai, aukštos kokybės gaminiai už prieinamą kainą – tai mūsų vizitinė kortelė ir svarbiausias prioritetas. Esame įsitikinę, kad laiko patikrintos kokybės juvelyrikos dirbiniai turi būti prieinami visiems. Mums svarbiausia, kad jūs atrastumėte SAVO papuošalą. „Žiedelis.lt” – papuošalai tikriems žmonėms, su tikromis istorijomis!“

Parduotuvėje „Žiedelis.lt” prekiaujama ne tik žiedais, bet ir auskarais, pakabukais, grandinėlėmis, kurie yra gaminami Vakarų Europos šalyse. Tai – juvelyrikos dirbiniai, pagaminti iš aukso, platinos, inkrustuoti deimantais, safyrais, rubinais, smaragdais ir kitais brangakmeniais.

Daugiau informacijos:
www.ziedelis.lt
www.facebook.com/ZiedelisLT
www.instagram.com/ziedelis.lt

Užsakymo nr.: PT_86428773