Neseniai vaikelio susilaukusi moteris apie savo pomėgį tatuiruotis papasakojo laidoje „This Morning“. Nors jau iki pasirodydama TV šou buvo populiari socialiniuose tinkluose. Instagrame ją stebi beveik 39 tūkst. sekėjų.

Smalsių internautų paprašyta, Becky nusprendė pademonstruoti, kaip atrodytų, jeigu jos kūno nepuoštų tatuiruotės. Pasirodo, panorėjusi ji gali jų atsikratyti – užtenka į pagalbą pasitekti visagalį makiažą.

Vieną pusę palikusi ištatuiruotą, kitą padengė skalsiu kosmetikos sluoksniu. „Be tatuiruočių atrodau labai keistai. Kuris įvaizdis jums patinka labiau?“, – gerbėjų klausė modelis.

Becky sekėjai išliko tolerantiški: „Ir su jomis, ir be jų atrodai nuostabiai“, „Tu tiesiog esi natūraliai graži, o tatuiruotės tą grožį išryškina“, „Su tatuiruotėmis atrodai išskirtinė“.

Na, o vienas komentatorių pasiteiravo, ar kada nors ji svarstė apie tatuiruočių šalinimą lazeriu. „Ne, aš dievinu kiekvieną iš jų“, – sakė Becky.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)