Vallance šeima jau turėjo keturis vaikus. Richardas iš pradžių pamanė, kad žmona juokauja, bet greitai suprato, kad jai iš tiesų prasidėjo sąrėmiai. Šeštadienį po vidurnakčio vyriškis skambino medikams, bet greitai suprato, kad kūdikis gims, nespėjus jiems atvykti. Taip ir nutiko.

Tą vakarą Sammy skundėsi, kad skauda šonus, tačiau jokių nėštumo požymių nesimatė. Po gimdymo namuose motiną su kūdikiu išgabeno į Doncasterio karališkąją ligoninę, ten medikai konstatavo, kad tiek gimdyvė, tiek naujagimis yra absoliučiai sveiki.

Richardas pasakojo leidiniui „Yorkshire Evening Post“, kad tas vakaras jam atrodo sunkiai tikėtinas ir tuo pačiu – tarsi stebuklas. Pastarieji metai šeimai buvo nelengvi, po ketvirto vaiko gimimo 2018 m. Sammy patyrė sunkią pogimdyvinę depresiją. Ji keturis mėnesius gulėjo psichiatrijos ligoninėje, nežinodama, kad jau laukiasi penktos atžalos.

Sammy sako patyrusi nemažai išgąsčio, bet džiaugiasi sūnaus gimimu ir jaučiasi laiminga. Sutuoktiniai sulaukė daug sveikinimų ir dovanų, jie patenkinti netikėtu penktos atžalos šeimoje atsiradimu.

Tai – ne pirmas netikėtas kūdikio gimimas Jorkšyre.

Vos prieš kelias savaites Jorkšyro gyventojas Joe Guestas patyrė įtempčiausią savo gyvenimo pusvalandį, kai jo mergina Charlotte Symonds ėmė gimdyti. Po medikų numatyto gimdymo laiko buvo praėjusios jau dvi dienos, staiga Charlotte pajuto, kad prasideda sąrėmiai. Joe paskambino medikams ir, klausydamas telefonu jų nurodymu, sėkmingai priėmė savo dukterį Ophelią.

„Pamačiau mažą galvelę su juodų plaukų kuokštu. Tuo metu greičiausiai net sušukau“, – pasakojo J. Guestas leidiniui „The Yorkshire Post“. Jis turi du vaikus iš ankstesnių santykių, o jo mergina – vieną vaiką, kurio susilaukė su ankstesniu partneriu. Praėjus pusvalandžiui po gimdymo, atvyko paramedikai ir akušerė. Jiems beliko konstatuoti, kad mama ir naujagimė sveiki. J. Guestas sako niekada nepamiršiantis to pusvalandžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)