T. Salamanavičius prie gimtojo miesto komandos prisijungė 2018-ųjų metų vasarą. Žaidėjas pirmąją sezono dalį rungtyniavo „Jonavoje“, bet birželio mėnesį užsivilko „Panevėžio“ klubo marškinėlius.

Saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas kartu su komandos draugais tapo I lygos nugalėtoju ir iškovojo teisę dalyvauti šalies elitiniame divizione.

Per du sezonus A lygoje 27-erių metų futbolininkas sužaidė 13 susitikimų, per juos pelnė vieną įvartį. Šiame sezone T. Salamanavičius sėkmingai rungtyniauja Lietuvos A lygos salės futbolo čempionate. „Panevėžys-Sportidus“ komandai šiame sezone futbolininkas per 6 susitikimus jau pelnė 7 įvarčius ir yra vienas iš rezultatyviausių ekipos žaidėjų.

„Panevėžys“ dėkoja Tomui už pastangas siekiant pergalių ir linki sėkmės ateityje.

Dvejus metus „Kauno Žalgirio“ klubui atstovavęs Jurijus Bušmanas savo futbolininko karjerą nuo šiol tęs Kazachstane.

Po sezono ukrainiečio sutartis su „Kauno Žalgiriu“ baigėsi ir jis nusprendė išvykti į aukščiausioje Kazachstano lygoje rungtyniaujantį „Kyzylžar“ klubą.

„Man tai buvo puikūs metai, kurių niekada nepamiršiu. Esu labai dėkingas klubo vadybai, treneriams ir žaidėjams – kartu atlikome gerą darbą. Linkiu klubui sėkmės ateityje!“, – atsisveikindamas su Lietuva sakė 30-metis futbolininkas.

2019-aisiais metais „Kauno Žalgirio“ marškinėlius apsivilkęs ukrainietis A lygoje per dvejus metus sužaidė 46 rungtynes, per kurias įmušė 8 įvarčius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Abu metus legionierius buvo išrinktas į A lygos sezono rinktinę, o 2020-aisiais prisidėjo prie pirmą kartą iškovotų „Kauno Žalgirio“ medalių klubo istorijoje.

„Kauno Žalgiris“ dėkoja futbolininkui už profesionalumą, indėlį į pasiektas pergales bei linki sėkmės ir tolimesnėje karjeroje.

Tuo metu Gargždų „Banga“ tęsia bendradarbiavimą su ukrainiečiu Jurijumi Pavlyku.

2020 metais į Gargždus atvykęs gynėjas buvo vienas iš trijų „Bangos“ futbolininkų, pasirodžiusių aikštėje visose 21 oficialiose rungtynėse. Iš viso J. Pavlykas A lygoje ir LFF taurės turnyre sužaidė 1838 minutes.

Paklaustas, kas paskatino pratęsti karjerą „Bangoje“, Jurijus sakė: „Patiko kolektyvas, atmosfera komandoje. Šio sezono tikslas – mažų mažiausiai pasirodyti ne blogiau nei pernai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)