Savo varžovą į mirtiną nokautą pasiuntė kitas pakistanietis Wali Khanas Tareenas. Pažymėtina, kad tai buvo parodomoji dvikova, kurios metu rinkta labdara.

Boksininkai kovojo svorio kategorijoje iki 80 kg. Anot vietos žiniasklaidos, dvikovos metu greta ringo nebuvo jokio medicinos personalo – pirmoji kvalifikuota pagalba boksininkui buvo suteikta tik ligoninėje, į kurią jis išgabentas tiesiai iš ringo. Dėl saugumo taisyklių nepaisymo policija pradėjo tyrimą.

M. A. Khanas mirė nuo patirtų galvos smegenų sužalojimų. Anot pranešimų, miręs boksininkas šią savo veiklą derino su darbu Pakistano rinkimų komisijoje.

Savo karjerą jis pradėjo 2007-aisiais, per tą laiką buvo tapęs Pakistano čempionu, laimėjęs keletą turnyrų.

Skaičiuojama, kad daugiausiai mirčių ringe pradedant nuo 1991-ųjų užfiksuota 2019-aisiais. Tais metais mirtimis kovos baigėsi keturiems atletams – amerikiečiui Patrickui Day, bulgarui Borisui Stančovui, argentiniečiui Hugo Santillanui ir rusui Maksimui Dadaševui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)