Pranešama, kad 2020-2021 m. L. Messi atlyginimas „Barcelonos“ klube siekia 72 mln. eurų, tačiau argentinietis kol kas yra gavęs tik 8,5 mln.

Taigi, klubo skola savo superžvaigždei iš Argentinos siekia 63,5 mln.

Ši žinia pasirodė prabėgus dienai po to, kai „El Mundo Deportivo“ pasidalijo informacija apie milžinišką L. Messi atlyginimą Barselonoje.

Šaltinių duomenimis, puolėjas 2017-aisiais sudarė ketverių metų kontraktą, pagal kurį turi gauti daugiau nei pusę milijardo – 555 milijonus eurų. Klubas tvirtina už tokios informacijos paskleidimą paduosiantis žiniasklaidos priemonę į teismą.

Pažymėtina, kad nors Marca įprastai laikoma Madrido „Real“ pusę palaikančiu ir apie „Barceloną“ daugiau neigiamo turinio informaciją publikuojančiu šaltiniu, šiuo atveju faktai apie vėluojančius atlyginimus Katalonijos klube yra skelbiami įvairiose Ispanijos žiniasklaidos priemonėse.

Anot vieno iš pranešimų, su tam tikrais finansiniais sunkumais susiduriantis klubas futbolininkams nėra išmokėjęs daugiau nei 172 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)