Ingredientai

Kokosų aliejus šaukštelis
Citrinžolė
Imbiero šaknis 1 gabaliukas
Aitriosios paprikos 2 vnt.
Nedideli pomidorai 2 vnt.
Mėgstami grybai 2 vnt.
Vištienos filė 1 gabaliukas
Šviežios kalendros
Porcijos: 2
Išsiilgus egzotikos, kelionių, gaminkite tailandietišką tom yum sriubą. Pikantiška ir labai turtinga savo skoniais – tikrai verta išbandyti. Tom Yum sriubą Pagardinkite sriubą kalendromis ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Gaminimo eiga

1. Puode su kokosų aliejumi apkepinkite citrinžoles, imbiero šaknies riekeles, smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, pomidoro skilteles bei ketvirčiais supjaustytus grybus.

2. Įmeskite krevetes be kiautų, plonai pjaustytą vištienos filė, dar pakepkite, kol krevetės taps rausvos.

3. Supilkite sultinį, kokosų pieną, leiskite užvirti ir virkite apie 5 min.

4. Pagardinkite sriubą žuvies padažu, žaliųjų citrinų sultimis, kalendromis, smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai