Tiesa, tai nereiškia, kad sąlygos bus idealios. Kaip „Delfi“ komentavo bendrovės atstovai, dauguma rajoninių kelių bus nuvalyta apie trečiadienio pietus, tad jais važiuoti bus įmanoma, nors ir danga nebus ideali.

Anot „Kelių priežiūros“ atstovų, laiko prireikė, mat snygis buvo itin gausus, o darbus sunkino ir nuvirtę medžiai ar nulaužtos jų šakos.

Vis dar neišvažiuojamų krašto ir rajoninių kelių yra Pietų bei Rytų Lietuvoje: Marijampolėje apskrityje, Vilkaviškyje, Vilniaus, Ukmergės, Širvintų rajonuose, pranešama Eismoinfo.lt tinklalapyje.

Kiek geresnė situacija vakarinėje Lietuvos dalyje, mat ten kelio danga daugiausiai drėgna, be sniego. Tačiau centrinėje ir rytinėje šalies dalyje padėtis kitokia.

Pagrindiniai ir eismo požiūriu intensyviausi keliai pravažiuojami ir nuvalyti: danga juose šlapia, tačiau nebeapsnigta. Kelkraščiuose gausu sniego, dėl to važiuoti reikėtų sutelkus dėmesį ir be reikalo nemanevruojant.

Dėl storo sniego sluoksnio lūžta medžiai, medžių šakos, todėl vairuotojai įspėjami būti atsargūs miškingose vietovėse.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją