„Olimpia Armani” (13/7) namuose Vokietijos komandą sutriuškino 75:51. Nuo pirmos iki paskutinės minutės atsilikusios „Bayern“ (12/9) komandos treneris Andrea Trinchieri po mačo smarkiai vėlavo ateiti į spaudos konferenciją „Mediolanum Forum“ arenoje, todėl neapsikentęs laukimo pirmasis bendrauti su žiniasklaida nusprendė E. Messina.

Visgi, vos jam pradėjus kalbėti, E. Messiną pertraukė Milano klubo atstovas Claudio Limardi – jis informavo, kad A. Trinchieri jau yra pasirengęs kalbėti ir nori tai daryti kuo greičiau, nes svečių komanda skuba į lėktuvą.

Toks įvykių posūkis itin nepatiko E. Messinai, Profesoriumi tituluojamas italas nebesusivaldė.

„Aš įprastai visą laiką laukiu savo eilės. Šį kartą aš laukiau 20 minučių, bet jūs nepradėjote. Jeigu tai nepatinka, jūs galite keliauti namo. Linkiu jums saugios su...os kelionės“, – necenzūriniu žodžiu „Bayern“ atstovams skirtą anglišką savo tiradą pastiprino E. Messina.

„Ar reikia vertimo?“, – netrukus itališkai žurnalistų perklausė treneris.


Netrukus Milano ekipos strategas tęsė savo pasisakyma gimtąja kalba.

„Su visa pagarba, bet mes sužaidėme rungtynes ir jas laimėjome ir to nepadarėme per atsitiktinumą. Nugalėjome užtikrintai, pasiuntėme varžovus į nokdauną ir už tokią baigtį turiu padėkoti krepšininkams.

Tačiau kodėl aš turiu girdėti, kad negaliu surengti savo spaudos konferencijos? Aš daviau savo kolegai 20 minučių, spėjau nusiprausti po dušu, pakalbėti su žaidėjais. Aš manau, kad turiu teisę tęsti savo konferenciją ir neleisti šeimininkauti savo namuose svečiams“, – akmenis į tėvynainio A. Trinchieri daržą toliau mėtė E. Messina.

„Apskritai mūsų pasirodymas šį kartą buvo puikus. Kai tu varžovams per du kėlinius leidi pelnyti 20 taškų, o per tris – 35, nieko daugiau norėti negali, belieka padėkoti beprotiškai kovojusiai savo komandai“, – galų gale viską apibendrino „Olimpia Armani” vedlys.

Vyresnio kolegos sudrausmintas A. Trinchieri vėliau nulenkė galvą prieš oponentus.

„Varžovai nusipelnė laimėti. Jie buvo geresni visuose žaidimo aspektuose. Koncentracija, požiūris, kietumas, supratimas, ką reikia daryti. Mes tiesiog nesužaidėme, tai buvo labai prastas vakaras, esame nusivylę. Bet ilgame sezone tai nutinka, nors ir neturėtų. Dabar turime atsitiesti ir žiūrėti į priekį“, – dėstė ekstravagantišku elgesiu mėgstantis pasižymėti „Bayern“ treneris.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)