Kaip jau minėta, Eurolygoje pirmaujanti CSKA komanda „Žalgirį“ priims prabėgus mažiau nei savaitei po nutrūkusios 12-os pergalių paeiliui serijos. Praėjusį ketvirtadienį įspūdingą maskviečių žygį Ispanijoje nutraukė Vitorijos „Baskonia“.

Apie pergalių serijas artėjant šioms rungtynėms kalbėjo ir CSKA treniruojantis graikas Dimitris Itoudis.

„Žalgiris“ yra labai kovinga komanda, ką jau ir spėjo įrodyti: po šešių pralaimėjimų paeiliui jie sugebėjo laimėti šešerias rungtynes iš eilės. Jie žaidžia gerą ir agresyvų krepšinį.

Komanda atakuoja labai energingai, gerai dalijasi kamuoliu, o paskutinėse rungtynėse su „Chimki“ apskritai buvo arti to, kad atliktų 40 rezultatyvių perdavimų – netrūko efektingų epizodų, dėjimų, geras buvo tritaškių pataikymas“, – trumpai laukiančią akistatą apibūdino CSKA strategas.

CSKA prieš "Žalgirį"

Minėtose rungtynėse su „Chimki“, kurias „Žalgiris“ namie laimėjo 102:75, kauniečiai atliko 38 rezultatyvius perdavimus, iš trijų taškų zonos kauniečiai atakavo 41, o iš dviejų – net 66 proc. taiklumu.

Dėl „Žalgirio“ kovingumo D. Itoudžiui pritarė ir komentarą prieš rungtynes davęs CSKA gynėjas Ivanas Uchovas.

„Mūsų varžovė – labai agresyvi komanda, kuri žaidžia greitai, daug atakuoja iš toli, kuo pasižymi visi jos gynėjai. Turime būti pasiruošę ir tam, kad jie nuožmiai kovoja dėl atšokusių kamuolių. Jei pasirūpinsime šiais aspektais, galime laimėti šias rungtynes“, – tvirtino jis.

CSKA susitikime su „Žalgiriu“ versis be traumuotų Willo Clyburno ir Danielio Hacketto. Kauniečiams nepadės Steve'as Vasturia ir Patricio Garino.

Rungtynių pradžia – 19 val. Lietuvos laiku, tai bus pirmosios trečiadienio Eurolygos rungtynės.

Primename, kad pirmojo rato komandų tarpusavio rungtynes Kaune CSKA laimėjo 87:78, tačiau taškų skirtumas tarp komandų tikrosios susitikimo eigos neatspindi. Tąsyk svečius į pergalę ištempė paskutinę minutę tiesiog fantastiškus metimus pataikęs Mike'as Jamesas.

Mike'as Jamesas Eurolygoje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)