„Pistons“ ekipą treniruojantis Dwane'as Casey JAV žiniasklaidai užsiminė, kad geriausia vieta D. Sirvydžiui tobulėti būtų NBA Plėtojimosi G lygos komanda, tačiau aplinkybės tam nėra palankios.

„Norėčiau, kad turėtume G lygos komandą, kur Sirvydis turėtų galimybių žaisti. Tai būtų puiku ir Sabenui Lee“, – pažymėjo D. Casey.

Nors iš esmės „Pistons“ turi dukterinę „Grand Rapids Drive“ ekipą, šį sezoną ji nėra funkcionali. „Drive“ priėmė sprendimą nedalyvauti G lygos organizuojamame „burbule“, kuris vasarį bus organizuojamas praėjusios vasaros NBA atkrintamųjų varžybų burbulo principu Orlande. Jame dayvauti atsisakė 11 iš 28 dukterinių NBA lygos ekipų.

D. Sirvydis šį sezoną su „Pistons“ apranga per oficialias NBA rungtynes ant parketo pasirodė vos vieną kartą ir sužaidė nepilną minutę. Labai panašioje situacijoje kaip lietuvis yra atsidūręs ir 21-erių gynėjas S. Lee.

Detroito ekipa (2/8) šiuo metu yra viena iš dviejų prasčiausių pagal pasiektus rezultatus lygos komandų.

Primename, kad D. Sirvydis į „Pistons“ persikėlė gruodžio 1-ąją iš Jeruzalės „Hapoel“ klubo. 20-metis lietuvis su „Pistons“ pasirašė trejų metų trukmės sutartį.

Snaiperis iš Lietuvos 2019-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 37 numeriu. Tuomet jį pasirinko Dalaso „Mavericks“, bet teisės į krepšininką iš karto buvo perleistos Detroito klubui. Praėjusią vasarą talentingą krepšininką Vilniaus „Rytas“ pardavė „Hapoel“ klubui, tačiau Izraelyje krepšininkas neužsibuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)