„Senoji senjora“ namuose 3:1 nugalėjo „Sassuolo“ ekipą ir su 33 taškais pakilo į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą.

Andrea Pirlo auklėtiniai dabar 1 tašku atsilieka nuo „AS Roma“, 4 taškais – nuo Milano „Inter“, 7 taškais – nuo lyderių „AC Milan“. Tiesa, Turino klubas už varžovus yra sužaidęs vienu maču mažiau.

„Sassuolo“ ekipa Turine atsilaikė vieną kėlinį, tačiau jo pabaigoje svečiai liko mažumoje – už grubią pražangą raudoną kortelę teisėjas prieš pat pertrauką parodė Pedro Obiangui.

Po pertraukos pasipylė įvarčiai. 51-ąją minutę pasižymėjo Danilo, ir nors 59-ąją minutę „Sassuolo“ lygino rezultatą, Aarono Ramsey bei Cristiano Ronaldo įvarčiai 82-ąją ir 90-ąją minutėmis išsprendė mačo baigtį.


Pergalę apkartino traumos. Jau pirmajame kėlinyje A. Pirlo turėjo atlikti du keitimus – 19-ąją minutę susižeidė Westonas McKennie, o pabaigti rungtynių negalėjo ir Paulo Dybala, palikęs aikštę 42-ąją minutę.

Kitose sekmadienio „Serie A“ rungtynėse „AS Roma“ ir „Inter“ sužaidė 2:2, „Lazio“ 2:0 įveikė „Parma“, „Napoli“ 2:1 palaužė „Udinese“, „Verona“ 2:1 pranoko „Crotone“, o „Fiorentina“ 1:0 nugalėjo „Cagliari“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)