Atstovas spaudai A. Igorius iki šiol dirbo žurnalistu LRT, dar anksčiau buvo žinių tarnybos direktorius, vyriausiasis redaktorius ir žurnalistas įmonėje Baltijos TV. A. Igorius buvo Vilniaus miesto mero patarėjas. Jis yra baigęs tuometį Vilniaus pedagoginį universitetą, studijavo lietuvių kalbą ir literatūrą.

K.Simonaitytė ministrui patarinės klimato kaitos, ekosistemų ir aplinkosauginių priemonių klausimais. Iki šiol ji dirbo Aplinkos ministerijos Gamtos apsaugos politikos grupėje, kur kuravo ekosisteminių paslaugų temą. 2013 m. K. Simonaitytė įgijo ekologijos bakalaurą Edinburgo universitete Jungtinėje Karalystėje, o 2016 m. baigė miškų ir gamtos apsaugos politikos magistro studijas Vageningeno universitete Nyderlanduose.

Patarėjas D. Rybakovas, turintis ilgametės vadovaujamos patirties versle, kuruos kooperacijos, trumpų maisto tiekimo grandinių, maisto švaistymo klausimus. D. Rybakovas Kauno technologijos universitete įgijo viešosios politikos ir administravimo magistro laipsnį, prieš tai Vytauto Didžiojo universitete gavo etnologijos bakalauro laipsnį. 2015-2020 m. patarėjas buvo Jurbarko rajono savivaldybės tarybos narys, o 2019-2020 m. - mero pavaduotojas.