„Aš spaudimą jaučiu visada, klausimas, ką su tuo darau. Visgi regu atveju mane galima spausti, turiu savo nuomonę ir darau, kaip geriausia. Suprantu, kad norite geresnio rezultato, aš ir pats jo noriu. Bet yra daugybė objektyvių ir subjektyvių priežasčių, kodėl vieni ar kiti dalykai nevyksta, kaip norime“, – kalbėjo tiesioginėje transliacijoje atsakinėdamas į savo gerbėjų klausimus „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“ komandos lyderis.

Jis buvo atviras ir neslėpė, kad labai dažnai sulaukia iš komandos sekėjų klausimų, kodėl jo kairė akis dažnai mirksi.

„Atvirai pasakysiu: norint suorganizuoti tokį projektą, kaip Dakaras, turėti tokią komandą, kokią turime, pasiekti tiek, kiek sugebėjome – nes aš tikrai atiduodu daugiau nei 24 savo gyvenimo valandas – ta mirksinti akis yra tiesiog nervinis tikas žmogaus, kuris yra pervargęs ir kurio organizmas jau nebegali funkcionuoti visiškai gerai. Ir tuo pačiu mes kalbame apie spaudimą, rezultatus ir kitus dalykus, kuriuos turime padaryti. Viskas visada turi savo kainą“, – neslėpė sportininkas.

Po viena vėliava – keli automobiliai

B. Vanagas pabrėžė, kad su malonumu būtų tik vairuotojas ir galvotų tik apie tai, kaip sukti vairą, spausti pedalus, važiuoti greičiausiai, kaip įmanoma, tačiau ant jo pečių yra visa komanda, kuri, be kita ko, turi daug potencialo augti.

„Aš jau matau, kad šita komanda yra tokia, kad mes kitam Dakarui nesunkiai galėtume turėti penkis gerus vairuotojus – akcentavo lenktynininkas. – Mes turime pasirinkimą ir tuo pačiu dilemą, kai patys turime suprasti, ar norime didelės komandos. Jau du automobiliai komandoje yra didelis pokytis ir daug mokomės.“

Lenktynininkas priminė, kad kažkada yra minėjęs, kad po savo vėliava „Team Pitlane“ komanda galėtų priimti dar vieną automobilį – iš viso būtų trys.

„Atrodo, kas čia yra, bet ar vienas automobilis, ar trys, ar penki, yra milžiniškas skirtumas. Tikrai esame apmąstymuose, ką daryti toliau, nes tiesiog augti – net nežinau, ar tai yra mūsų kelias“, – svarstė B. Vanagas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)