112
Kitas

Jautis

Mėnuo pareikalaus mūsų kolektyvinių atkaklių pastangų įveikiant viruso plitimo sukeltus sunkumus, ieškant tinkamiausių sprendimų. Kai kada galite jaustis, kaip trapių ledo skulptūrų parke. Ir svarbu bus netyčia neužkabinti, nesudaužyti to, kas jums turi išliekamąją vertę.

Pirmąją mėnesio dekadą skirkite paruošiamiesiems darbams, esminiam ateities pamato kūrimui.

Venerai įžengus į Ožiaragio ženklą, svarbiems pasirinkimams, karjeros pokyčiams, tinkamas laikas – antroji dekada.

Saulei iškeliavus iš Ožiaragio į Vandenio ženklą, nuo sausio 20-osios – metas naujoms idėjoms, technologijų proveržiams.

Sėkmės bei gyvenimo pilnatvės jums sausį!

Avinas

Ryžtingų žingsnių mėnuo. Jo dienomis savo jėgas suspauskite kaip į galingą kumštį ir visas pastangas nukreipkite svarbiausių tikslų link. Tam ypač palanki pirmoji sausio savaitė. Marsui dar tebeviešint jūsų ženkle. Sausio 8-tą Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu svarbių sprendimų nepriiminėkite, jiems palankesnis metas bus nuo sausio 14-os dienos.

Antroji dekada, Marsui keliaujant jau Jaučio ženklu, ragins į pirmą planą iškelti materialaus pagrindo kūrimą. Pagrindinį dėmesį skirkite konkretiems būtiniems veiksmams

O trečiąją dekadą, Saulei įžengus į Vandenio ženklą, kai kas nuspręs keisti darbą, imtis naujos, įdomesnės veiklos.

Mėnesio pabaigoje pats metas išgryninti tikrąsias vertybes. Kuo daugiau skirkite laiko tarpusavio santykių puoselėjimui.

Sėkmingų patyrimų jums sausį!

112
Kitas

Jautis