D. Lundgrenas ir E. Krokdal šeštadienį, gruodžio 26 d., išskubėjo į „Petco“ įsigyti būtiniausių dalykų. Nors jiedu atrodė išties labai stilingai, poros amžiaus skirtumas pro akis neprasprūdo. Juos skiria beveik 40 metų.

Panašu, kad 24-erių asmeninei trenerei E. Krokdal šis skaičius yra nė motais. Moterį 63-ejų D. Lundgrenas Kalėdų proga nustebino miela dovana – balta pūkuota persų kate. Pora skubėjo mažąjį Bello švenčių proga pradžiuginti katėms skirtais žaislais ir skanėstais. Apsipirkinėjimo proga jiedu tiesiog tobulai suderino savo aprangą, pastebi meaww.com. Filmo „Rokis“ („Rocky“) žvaigždė dėvėjo baltą „Puma“ džemperį, juodas sportines kelnes ir spalvingą kaukę. E. Krokdal pavydėtinus kūno linkius pabrėžė aptemptomis tamprėmis. Rankose ji nešėsi staigmenas kačiukui.

Dolphas Lundgrenas ir Emma Krokdal

E. Krokdal paskelbė keletą naujojo šeimos nario Bello nuotraukų. Neseniai internete pasklido ir kitokių naujienų apie porą. Kaip pranešama, pasirodė vaizdų, kad judviejų rankas puošia žiedai, tad internete paplito kalbos apie tai, jog pora nutarė įteisinti savo santykius. E. Krokdal paskelbtose nuotraukose pirštai į kadrą nepakliuvo – jose visas dėmesys skiriamas naujajam šeimos nariui. Kačiuką jiedu pavadino Bello – itališkai šis žodis reiškia gražuolį.

Beveik 15 tūkst. „Instagram“ sekėjų pasigirti galinti E. Krokdal savo paskyrą pavertė žaviu nuotraukų albumu, kuriame demonstruoja savo įspūdingą išvaizdą, taip pat nešykšti mielų nuotraukų su D. Lundgrenu, atspindinčių jų šiltus santykius. D. Lundgrenas socialiniuose tinkluose taip pat neatsilieka. Tiesa, nuo to laiko, kai 2019-aisiais jiedu susipažino sporto klube ir pasinėrė į romantiškus santykius, internete nesiliauja įspūdingo poros amžiaus skirtumo aptarinėjimai. 2020-ųjų sausį žiniasklaidoje patvirtinta apie poros santykius – tada jie drauge pasirodė Dominikos Respublikoje vykusiame „Cana Dorada“ kino ir muzikos festivalyje. Sužadėtuvių ilgai laukti neteko: aktorius birželio 16 d. užmovė žiedą ant iš Norvegijos kilusios trenerės piršto. D. Lundgrenas naujieną pranešė socialiniuose tinkluose, pažymėdamas, kad „šiandien Švedijoje įvyko šis tas ypatingo“.


Tokiais atvejais įprasta kritika porą pasivijo netrukus po paskelbimo apie sužadėtuves. Kritikuojantys narstė minėtąjį D. Lundgreno įrašą ir aiškino, kad E. Krokdal „atrodo tarsi jo duktė“. Beje, vyresnioji D. Lundgreno duktė Ida Sigrid Lundgren, kurios jis susilaukė su pirmąja žmona, juvelyrikos dizainere Anette Qviberg, išties yra to paties amžiaus kaip ir E. Krokdal. Socialiniai tinklai kunkuliavo nuo kalbų apie tai, kad Ida taip pat yra nepaprastai panaši į dabartinę D. Lundgreno sužadėtinę. Tačiau aktorius visgi nusprendė nekreipti dėmesio į aštrialiežuvius.

Pasakodamas apie tai, kaip Emma „pakeitė jo gyvenimą“, D. Lundgrenas kalbėjo: „Mano amžiuje labai pasisekė šalia turėti tokį žmogų kaip Emma. Šie santykiai pakeitė mano gyvenimą“. Jis taip pat užsiminė apie jų bendrų sporto užsiėmimų ypatumus ir suderinamumą: „Emma rengia man treniruotes su svoriais, o aš supažindinu ją su boksu. Mudu tobulai derame“. Panašu, kad Bello jų santykius tik paderino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)