Nesibaigiantys Mios konfliktai

Oficialiai šiemet vardą pakeitusi dainininkė Mia Pilibaitytė į skandalus įsivelia neretai. 2020-aisiais savo gerbėjams jai teko teisintis bent du kartus. Skandalingai skiriantis su verslininku Nerijumi Antanavičiumi, kuris vėliau viešai patvirtino romantiškus jausmus puoselėjantis „69 danguje“ narei, šviežiai su vyru Rolandu Alijevu išsiskyrusiai Godai Sabutytei, Miai ne kartą teko nuryti kartėlį...

Pavyzdžiui, į Kauną gyventi išsikrausčiusi Mia buvo neįleista į populiarų naktinį klubą. Kuriame kaip tyčia koncertavo grupė „69 danguje“. Ne gana to, prieš pasirodymą G. Sabutytė gerbėjams socialiniame tinkle parodė užkulisius ir pareiškė, kad tą vakarą Kauno klube nebus įleidžiami tam tikri žmonės. „Kiek girdėjau, nereikalingų žmonių čia neįleidžia“, – instagramo paskyroje kalbėjo G. Alijeva ir pridūrė, kad Mios klube taip pat tą vakarą nebus.

Su bičiule pasilinksminti užsukusi atlikėja iš tiesų nebuvo įleista į minėtąjį klubą. Dainininkė neslėpė pykčio – jį išliejo instagrame. Pasakojo, kad yra nusivylusi „Mojo Lounge“ tvarka, šią vietą vadino „paskutine bėda“ ir agitavo kitus kauniečius ten neiti. Į jos agitaciją kaip mat sureagavo ir naktinio klubo atstovai, paviešinę vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip dainininkė ir jos draugė mėgina patekti į vidų, tačiau nesėkmingai – joms to padaryti neleidžia apsaugos darbuotojai. Vaizdo medžiagoje matomos ir kitos įvykio aplinkybės.

„Trumpai kalbant apie situaciją, ji atėjo be kaukės, atrodė neblaivi, pradėjo diktuoti savo taisykles, pasakė, kad jai negalioja tai, jog reikia įeiti su kauke. Ir viskas. Todėl apsauga jai pasiūlė pasirinkti kitą klubą. Incidento nebuvo. Tik tiek, kad paskui Mia su drauge prisifilmavo instagrame ir teigė, jog buvo užėjusios į klubą, jog jis jų nevertas. Tai buvo akivaizdus melas, jis mums nepatinka. Mes tai vertiname kaip šmeižtą“, – kalbėjo klubo atstovas.

Tuo bėdos nesibaigė... Apkalbų platformoje „Discord“ buvo paskelbta anonimo perduota intymaus pobūdžio nuotrauka, kurioje, kaip teigiama, buvo užfiksuota Mia. Dainininkė neslėpė esanti tikra, jog tai – buvusio vyro Nerijaus Antanavičiaus ir jo dabartinės mylimosios darbas. Moteris socialiniame tinkle pasakojo, kad šią nuotrauką, o tiksliau vaizdo įrašą, iš kurio iš kadras ir iškirptas, buvo mačiusi ir anksčiau. Esą intymią akimirką nufilmavęs ir įvairiuose įrenginiuose išsisaugojęs Nerijus Antanavičius ją šantažavo. Taip pat prasitarė, kad ir ištekėjo už šio verslininko tik todėl, kad buvo šantažuojama.

G. Alijeva „Delfi“ tikino, kad su šia istorija nėra susijusi ir pasiūlė kreiptis į Nerijų. Na, o Nerijus savo buvusiai žmonai negailėjo piktų replikų. „Prie ko čia aš šitoje vietoje? Atvirai pasakius, aš nežinau, ar ji išvis žino, su kuo yra miegojusi. Tarp mūsų įvyko skyrybos. Tai yra žmogus, kuris nesugeba ateiti į skyrybų posėdį ir paskui loja ant visos Lietuvos, kad jau yra išsiskyrusi. Ji net nežino, kada tai įvyko. Aš esu laimingas, kad tai įvyko labai greitai. Teisėja mudu išskyrė Miai nedalyvaujant, nes ji buvo kategoriškai pasakiusi, kad jai šitos skyrybos yra visiškai vienodai. Jeigu ne aš, dar dabar būtume neišsiskyrę“, – kalbėjo Nerijus.

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Tai kas tas vyriškis už nugaros?

Ne ką mažiau kartų šiemet įkliuvęs buvo ir Seimo narys Petras Gražulis. „Skandalisto“ etiketę įgijęs politikas šiemet garsiausiai nuskambėjo, kuomet Kultūros komiteto posėdžio vaizdo pokalbio metu už jo nugaros netikėtai pasirodė apsinuoginęs vyras. Dėl kelių sekundžių užvirė tikras skandalas... Imta daryti įvairių prielaidų: iš pradžių spėliota, kad su politiku laiką leido dainininkas Gabrielius Vagelis, paskui pats Petras juokavo, kad paslaptingasis vyriškis – jį visur persekiojantis Andrius Tapinas. Tuo tarpu Seimo narys Remigijus Žemaitaitis tvirtino su kolegomis seniai žinantis apie tariamą Petro romaną su buvusiu Rolando Pakso padėjėju Dobilu Sinkevičiumi, kuris neva lemtingąjį rytmetį ir buvo pastebėtas šalia seimūno.

„Mes labai gerai žinome, kad jie kartu jau yra daug metų. Ar kaip pora, ar kaip kas... Dievas žino, kas jie dabar vienas kitam yra. Sunku dabar ką pasakyti, tačiau pastaruosius kelerius metus įvairūs faktai lenda ir jie yra nepaneigiami. <...> Galų gale gal ir į gerą – gal Petras pagaliau atras ramybę, sukurs šeimą, Seimas priims partnerystės įstatymą ir galės jis sau ramiai ir sėkmingai gyventi“, – kalbėjo R. Žemaitaitis.

Iš pradžių į tokį kolegos teiginį P. Gražulis reagavo juokaudamas apie minėtąjį A. Tapiną, tačiau paskui, pričiuptas pokalbių laidoje „Nepatogūs klausimai“ dalyvavusio ir provokuojantį pasiūlymą skambučiu jam pateikusio reperio Ironvyto, vis dėlto prisipažino, kad jo namuose išties svečiavosi Dobilas, beje, „Delfi“ į skambučius ir laišką neatsakęs.

„Iš tikro tai buvo, žinokit, Dobilas. Bet toliau mano sūnus buvo. <...> Suprantate, kas yra. Buvo rytas. 9 val. Ir mano sūnus atvažiavo su tuo žmogumi iš Marijampolės, o tas iš Kauno. Ir jie ten turėjo kažkokį susitikimą. Sako, ai, žinai, gal nusiprausiu. Jie nuėjo į dušą nusiprausti ir kompiuteris ėmė striginėti. Mano kamera buvo išjungta, bet atėjo be maikės ir tą kamerą įjungė. Gerai, kad dar tik vienas matėsi, jie dviese buvo. Jie buvo duše. Vienas nusiprausė, po to kitas. O man pradėjo striginėti kamera. Ir įraše girdisi, kad man striginėja. Ir jie sako, reikia paspausti šitą, o mano kamera buvo išjungta, o jie paspaudė ant tos kameros. Aš buvau jau seniai atsikėlęs ir nusiprausęs, su kostiumu buvau“, – aiškino Seimo narys.

Situaciją aprašė ne tik visa Lietuvos žiniasklaida, bet ir mūsų kaimynai estai, lenkai, paskui straipsniai pasirodė ir Jungtinės Karalystės bei Norvegijos žiniasklaidoje.

Birutės konfliktas su pareigūnais

Į skandalą įsipainiojo ir P. Gražulio nesantuokinės dukters mama Birutė Navickaitė. Palangos verslininkė socialiniame tinkle pasidalijo nuotraukomis, kuriose matyti sumušimai, ir teigė, esą fiziškai ją sužalojęs policijos pareigūnas. Kaip paaiškėjo, moteris į policiją kreipėsi pati dėl neva nežinia kur esančios dukters. Birutė dėl atžalos dingimo iš pradžių apkaltino jos tėvą politiką Petrą Gražulį, tačiau vėliau paaiškėjo, kad mergaitė saugiai leido laiką darželyje, kur ją nuvedė kaimynė. Atvykę į Birutės namus, policininkai nustatė jai vidutinį girtumą, o paskui žiniasklaidai komentavo esą moteris pati užsipuolė vieną iš pareigūnų. Po nemalonaus įvykio žiniasklaida paskelbė, kad Birutės dukra buvo priverstinai perleista tėčio globai, tačiau, kaip paskui „Delfi“ sakė moteris, ji pati paprašė Petro pagalbos prižiūrint dukrą, kadangi po įvykio jautėsi prastai.

Oficialią informaciją apie įvykį „Delfi“ pateikė Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė. „Moteris buvo atvežta į policijos komisariatą. Pasak Palangos PK viršininko, jai bus surašytas administracinis protokolas dėl melagingo iškvietimo. Taip pat bus pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo pareigūnui“, – sakė A. Grauslienė. Po įvykio Birutė feisbuke pasidalijo ne viena nuotrauka, kurioje matyti, jog ir ji pati patyrė sumušimų. „Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plyteles“, – prie vienos jų rašė Birutė. Paskui šie kadrai iš socialinio tinklo buvo pašalinti.

Birutė Navickaitė TV3 laidoje „Prieš Srovę“

Viktorija Siegel

Šią vasarą pramogų pasaulį sudrebino skandalingos skyrybos. Socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel išsiskyrė su sužadėtiniu ir dukters tėvu, verslininku Danieliumi Bunkumi. Kaip iš skyrybų priežasčių Viktorija įvardijo taip ir neįvykusias vestuves. Šis faktas ir kiti santykių niuansai, anot moters privedė ją prie meilės kitam vyrui. Vyrui, kuris gana dažnai leisdavo laiką su jųdviejų su Danieliumi dukterimi – mergaitės krikštatėviu ir geru šeimos draugu Laurynu Suodaičiu.

Daliai visuomenės nenustojant peikti žinomos verslininkės dėl neištikimybės, ji apsilankė drąsioje laidoje „Nepatogūs klausimai“, kur papasakojo nemažai asmeninio gyvenimo detalių. „Ne, žinokite. Visų pirma, tai nebuvo tokia neištikimybė, kokią jis buvo patiekęs. Labai palanku yra išgirsti vieną pusę. Nebuvo neištikimybės tikrąja to žodžio prasme. Aš tiesiog buvau pasakiusi jam faktą, kad myliu kitą, o mūsų santykiai griūna“, – kalbėjo Viktorija ir užsiminė, kad laukia, kol naujas mylimasis pasipirš. Jos svajonė išsipildė – gimtadienio proga Laurynas Viktorijai įteikė sužadėtuvių žiedą.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Naktis areštinėje

Egidijus Dragūnas ne tik gerbėjams reguliariai pristato puikių muzikos kūrinių, bet ir kone kasmet įsivelia į skandalą. Rugpjūčio 31-ąją atlikėjas vėl atsidūrė policijos akiratyje. Pareigūnai Vilniuje pastebėjo prabangų Bentley markės automobilį vairuojantį ir galimai mobiliuoju telefonu besinaudojantį Selą. Sustabdžius atlikėjo automobilį, šis su pažeidimu nesutiko, tarp vyrų įvyko konfliktas ir Egidijus pasipriešino pareigūnų teisėtiems reikalavimams, todėl buvo nedelsiant surakintas antrankiais ir įsodintas į pareigūnų tarnybinį automobilį. Tam, kad išlaipintų Selą iš automobilio, pareigūnams prireikė panaudoti specialiąsias priemones – dujų balionėlį, o vėliau – ir antrankius.

Įsivėlęs į konfliktą su policijos pareigūnais vyras vėliau buvo nuvežtas į areštinę, kur praleido naktį. Netrukus buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas už pasipriešinimą valstybės tarnautojui. Grupės SEL lyderis iki šiol jautėsi neramiai, kadangi istorija buvo atiduota narplioti į prokurorų rankas. Visgi galiausiai atlikėjas gali kiek atsikvėpti – ikiteisminis tyrimas, „Delfi“ žiniomis, jo atžvilgiu nutrauktas. Kiek anksčiau policijos atstovė spaudai „Delfi“ pranešė, kad po tarnybinio tyrimo minėtame konflikte pareigūnų įgaliojimų viršijimo nustatyta nebuvo. Tuo metu dainininkas teigė, kad policijai priešinosi dėl to, kad jį sustabdę pareigūnai esą nedėvėjo apsauginių veido kaukių, kaip to reikalauja numatyta tvarka.

Egidijus Dragūnas areštinėje

Garsiausi šalies broliai sulaukė dainininkų šeimos pasmerkimo

Jurgio Didžiulio ir jo žmonos Ericos Jennings viešas pareiškimas dėl atsisakomų „Telia“ paslaugų virto šalį į dvi stovyklas suskirsčiusiu skandalu. Dainininkų porą nuvylė tai, kad reklaminiais veidais minėtoji telekomunikacijų bendrovė pasirinko žymiuosius brolius Lavrinovičius, kadaise teistus už išprievartavimą. Į tai reaguodama „Telia“ sustabdė kritikos sulaukusią reklamą, kas šalyje sukėlė dar daugiau diskusijų.

„Kas supranta apie viešuosius ryšius žino, kad „keldami šaršalą“ sau darėm „meškos paslaugą“. Žinojom, kad bus nepatogu ir nenaudinga mums. Bet vis tiek kėlėm, kad aukos žinotų, jog kažkam tai rūpi. Tam, kad būtų suteikta drąsos joms prabilti. Jeigu norim tikrų pokyčių, turim nevengti nepatogių klausimų. Negalim nutylėti ir tikėti, kad situacija ims ir pasikeis savaime. Netgi, kai labai labai nepatogu“, – skandalui išsirutuliojus aiškino šeima.

Tuo tarpu broliai Lavrinovičiai nuo žiniasklaidos nusprendė atsiriboti, nors prasidėjus skandalui komentavo šios poros pyktį jautę ir anksčiau – kuomet filmavosi kito mobiliojo ryšio reklamoje. „Aš pats jau seniai dėmesio nebekreipiu. Viską darau dėl šeimos. Nežinau, kokiu tikslu jie taip mus žemina. Mes irgi turime šeimas. Stengiamės būti padorūs ir gyventi toliau. Tačiau yra, kaip yra. Tai – jų reikalas ir jų teisė rinktis, kaip elgtis. Jis (J. Didžiulis – red.) kažkada iš „Bitės“ buvo išėjęs dėl mūsų reklamos, o dabar iš „Telios“ bėga. Pirmyn, atgal“, – komentavo D. Lavrinovičius.

Nepavyko parduoti automobilio – surengė konkursą

Nelengvą laikotarpį išgyveno ir influencerė Julija Žižė. Itin skambiai nuaidėjo jos surengtas konkursas, kuriame socialinių tinklų vartotojai turėjo galimybę laimėti BMW X3 automobilį, plastinę krūtinės operaciją bei daugybę įvairių mažesnių prizų. Instagrame pasekti apie trisdešimt žinomų žmonių bei su jais bendradarbiaujančių įmonių ir stebėti visų jų kasdienybę šio socialinio tinklo „istorijose“ – tiek reikėjo padaryti, kad pretenduotum į prizus. Deja, vos startavus neigiamų komentarų virtinės susilaukęs konkursas nebuvo ir užbaigtas sklandžiai.

Paaiškėjus, kad svajonių prizas, BMW automobilis, anksčiau jau buvo naudotas ne kieno kito, o pačios Julijos. Ir įsigijo jį Žižių šeima parvežtą iš JAV. Ne gana to – prieš įsigyjant ir restauruojant jį Lietuvoje, jis buvo gerai aplamdytas. Žižiai kiek anksčiau šį automobilį stengėsi parduoti, tačiau nesėkmingai.

Konkursui pasiekus finišo tiesiąją ir instagramo tiesioginėje transliacijoje paskelbus įvairių prizų nugalėtojus, išaiškėjo, kad automobilis atiteko iš JAV atvežtų automobilių serviso direktoriumi dirbusiam vaikinui. Šis faktas sukėlė dar didesnį ažiotažą. Aprimus skandalui, o J. Žižei atsitvėrus tylos siena ir kuriam laikui atsisakius veiklos socialiniuose tinkluose, žiniasklaidai buvo išplatintas pranešimas spaudai, kuriame minėtasis automobilio laimėtojas pasakoja esą plitusi informacija neatitiko tikrovės.

„Ir kad turtingas esu, ir kad bemsus iš Amerikos gabenu, ir kad nedoras, ir dar visokių dalykų. Gandai nebuvo malonūs. Juo labiau, neatitiko tiesos. Bet, matyt, tai būtų tekę ištverti bet kuriam laimėtojui“, – sakė pašnekovas.

Julija Žižė ir konkurso laimėtojas Lukas/ Foto: instagramo ir asmeninio albumo

Siaučiant koronaviruso pandemijai ragino atvykti į prekybos centrą

Baigiantis metams, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ Vilniuje duris atvėrė pirmasis „Burger King“ restoranas Lietuvoje. Šis atidarymas, įvykęs prieš Vyriausybei sugriežtinant karantino sąlygas, sukėlė tikrą audrą. Nepaisant sudėtingos padėties dėl koronaviruso pandemijos, į atidarymą atskubėjo visas būrys smalsuolių, tačiau didžiausią nemalonę užsitraukė dvi socialinių tinklų nuomonės formuotojos, kvietusios savo sekėjus dar gausiau užpildyti restoraną. „Nėra ką pridurti, tiesiog, varykit paragauti“, – instagrame savo 164 tūkst. sekėjų armijai siūlė dainininkė Iglė Bernotaitytė.

Sulaukusi nemalonių savo atžvilgiu komentarų, atlikėja prie savo įrašo pridėjo ir paraginimą vis dėlto užsisakyti maistą internetu, tačiau paskui šį įrašą iš savo instagramo paskyros iš viso ištrynė. Už tylos siena atsitvėrusios Iglės veiksmus atsipratė jai atstovaujanti influencerių agentūra.

Tuo tarpu ne ką mažiau košės prisivirusi Karolina Meschino visuomenės atleidimo paprašė pati. „Labai norėčiau nuoširdžiai su jumis pasikalbėti. Jaučiuosi tikrai susimovusi. Tikrai kvailai jaučiuosi dėl to, kad važiavau į „Akropolį“, nes nepavyko užsisakyti per internetiniu būdu. Kad aš nežinojau, kad bus eilės ir kad bus tiek žmonių – tai tikrai ne pasiteisinimas. Aš vos atvykus į vietą išsigandau ir po to nuėjau sėdėti į automobilį, nes man pačiai buvo nejauku. <...>“, – už tiesioginę transliaciją iš prekybos centro ir paraginimą čia apsilankyti atsiprašė K. Meschino.

K. Meschino, I. Bernotaitytė, Burger King

Apsimetęs žinomu krepšininku viliojo iš merginų pinigus

Dar visai neseniai „Delfi“ rašė apie žinomu krepšininku Roku Jokubaičiu apsimetinėjusį ir taip iš moterų pinigus viliojusį vyrą. Praėjus vos kelioms dienoms policija pranešė, kad sulaikė išties vizualiai į sportininką panašų vaikiną ir atliko kratą jo namuose.

„Per e.policija.lt kreipėsi mergina, kad asmuo, jai prisistatęs BC „Žalgiris“ krepšininku Roku Jokubaičiu ir įgijęs jos pasitikėjimą, prašė apmokėti jo paslaugas bei nupirkti įvairius daiktus, t. y. apgaulės būdu išviliojo pinigus bei kitą materialinį turtą. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. Sostinės Kriminalinės policijos pareigūnai viename Vilniaus viešbučių sulaikė sukčiavimu įtariamą jaunuolį, „tariamą“ BC „Žalgiris“ krepšininką. Sulaikius įtariamąjį, buvo atliktos kratos. Jų metu buvo rasti tyrimui reikšmingi daiktai ir drabužiai su BC „Žalgiris“ simbolika. Teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn. Įtariamasis anksčiau buvo teistas už sukčiavimą“, – tokią informaciją pateikė Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris.

Krepšininku Roku Jokubaičiu apsimetęs asmuo

„Delfi“ komentarą pateikęs tikrasis krepšininkas R. Jokubaitis sakė, kad ši istorija išties unikali. „Nemanau, kad kas nors yra girdėjęs tokią panašią istoriją ir, kad tokiu būdu būtų išviliojami pinigai. Aš kol kas nelabai suprantu, kas vyksta, bet žiūriu negatyviai į tokius dalykus, nes man nežinant yra naudojamas mano vardas ir pavardė ir yra apgaudinėjami žmones, tačiau yra ir geroji pusė, nes ši istorija yra tikrai pamokanti, ir kai viskas išėjo į viešumą, bus apsaugoti žmonės nuo dar didesnių vagysčių ir aferų“, – teigė sportininkas.

Renginyje pratrūkusi Indrė Stonkuvienė

Sausį Nacionaliniame operos ir baleto teatre vykę „Žmonės 2020“ apdovanojimai neapsiėjo be netikėtumų. Paskelbus, kad mylimiausio žmogaus titulą pelnė Alytaus meras Nerijus Cesiulis, į apdovanojimą pretendavusi laidų vedėja ir socialinių tinklų nuomonės formuotoja Indrė Stonkuvienė griebė vakaro vedėjo, aktoriaus Giedriaus Savicko mikrofoną ir pratrūko.

„Aš nesitikėjau laimėti, bet buvau pasirašiusi kalbą. Visų influencerių vardu, mere, sveikiname. Vau. Keturi tūkstančiai sekėjų, 253 tūkstančiai (I. Stonkuvienė instagrame turi 253 tūkstančius sekėjų)... Tikrai politika. Mes vis tiek tikime jumis. Tikrai jokios aferos čia nėra, Giedriau, ar ne? Labai norėčiau padėkoti savo moterims ir vyrams bei „Žmonėms“ už puikų vakarą. Ir, manau, reikėtų nepamiršti, kad svarbiausia – ne statulėlė rankose. (Svarbiau) yra neapčiuopiami dalykai, (tokie) kaip emocija ir jausmas. Ir tie žmonės, kurie spinduliuoja ir skleidžia tą gėrį kiekviena žinute, kurią mes darome, nepaisydami visų apdovanojimų. Ačiū „Žmonėms“, kurie prisimena. Dar visus kitus nominantus noriu pasveikinti, kurie neturi savo rankose statulėlių. Taip pat ir save. Noriu pasiūlyti organizatoriams, kad kitais metais, nes jau būsiu nominuota tai pačiai nominacijai trečius metus, gal reikėtų ir tokią nominaciją sugalvoti bei įteikti statulėlę“, – pasiūlė Stonkuvienė.

Indrė Stonkuvienė

Beje, šią nominaciją ir jos laimėtoją skelbė aktorius Mantas Stonkus ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Jau tuomet M. Stonkus nepraleido progos pasisakyti ir apie savo buvusią žmoną Indrę. „Man teko garbė pristatyti Stonkuvienę. Labai ačiū prodiuseriams už tai. Čia tas pats, kas pristatyti „Coca Colą“ ir „Mentos“, – atskirai skanūs, bet į vieną vietą nedėkite. Nesvarbu, ar tu laimėsi, ar nelaimėsi, bet, svarbiausia, mylimiausi žmonės būna tie, kurie net neplanavo būti tokie. Tie, kurie nori būti pačiais mylimiausiais, – jie yra narcizai, o tu būk mylima“.

Prarastas šansas nugalėti „Eurovizijoje“

Dėl koronaviruso grėsmės po ilgų spėlionių ir gandų kovo viduryje buvo oficialiai patvirtinta – šiųmetinė „Eurovizija“ atšaukiama. Lietuvai šis smūgis buvo ypač stiprus – atrankas į konkursą laimėję „The Roop“ pristatė plačiai išpopuliarėjusią dainą, kuri vėliau surengtame oficialiame tarptautiniame internetiniame balsavime išplėšė pergalę. Lietuvių daina nugalėjo be jokios konkurencijos – net triskart perspjovė antrąją vietą, Šveicarijos atstovus.

„Mes sudėjome daug laiko ir pinigų į tai, kad galėtume atstovauti Lietuvai ir galbūt tą konkursą atsivežti į Lietuvą. Tai buvo mūsų didžiausi tikslai, o visa kita yra tik nuotrupos nuo tų tikslų“, – neslėpdamas liūdesio laimėjimą vertino grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Perkėlus konkursą į kitus metus, netrukus paaiškėjo ir taisyklės, kuriomis vadovaujantis šalys rinks savo atstovus 2021-ųjų „Eurovizijai“. Iki tol „The Roop“ vokalistas tikino vylęsis, kad vis dėlto galės be jokių atrankų pelnytai pasirodyti ant didžiosios scenos. „Sakyčiau, kad tai (perrinkti kitą atstovą, red.) būtų nesąmonė. Ir aš labai drąsiai taip sakau. Mes Lietuvos žmonių buvome išrinkti atstovauti Lietuvai ir dar net nespėjome atstovauti. Tai apie kokias naujas atrankas galėtų eiti kalba? Tarsi mūsų nebūtų“, – „Delfi“ tąkart sakė V. Valiukevičius.

Tačiau vadovaujantis taisyklėmis buvo nuspręsta, Lietuva savo atstovą ir kitąmet rinksis iš gausaus dalyvių rato, kuriame – ir grupė „The Roop“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)