Saulius filmavosi laidoje „Virtuvės istorijos“, kurioje tapo teisėju savo bičiulių Gedimino Juodeikos ir Aivaro Bakano kulinarinėje kovoje. Gediminas kartu su šrilankiečiu Dilanu Dampella Gamage kepė jautienos T-Bone kepsnį su portabello grybais, o Aivaras, padedamas šefės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamino gurmanišką kavos panacottą, rašoma pranešime spaudai.

Šiuos du patiekalus vertinęs šokėjas Saulius Skambinas atviravo, kad pats kulinarijoje nėra itin gabus. Jis mėgsta paprastus ir greitai pagaminamus patiekalus, kurie ne visuomet būna įprasti šokėjo mitybos racione.

„Daug gamint aš negaminu, tačiau turiu keletą mėgstamų patiekalų. Vienas jų yra bulvės, kurias itin greit galima paruošti: sutarkuoji, pagardini prieskoniais, įmuši kiaušinį, visą masę į orkaitę ir vuolia – gaunasi skanus plokštainis. Žinau, jog galbūt tai nėra sveika, bet kartu su kefyru be galo skanu. Nesu mėgėjas eksperimentuoti virtuvėje. Jeigu užsinoriu krabų lazdelių, krevečių ar marinuotų agurkėlių, tai paprasčiausiai viską susipjaustau, sumaišau su majonezu ir su dideliu šaukštu kabliuoju žiūrėdamas filmą“, - laidoje atviravo šokėjas.

Tačiau žinomas vyras dėl galimų papildomų kilogramų nesijaudina. Net ir karantino laikotarpiu užsidarius sporto ir šokių salėms, jis randa kitokį, itin praktišką ir vyrišką būdą pasportuoti.

„Man patinka karantinas, prisijaukinau namus, atradau daug veiklų juose: kažką kuriu, kažką remontuoju, kažką statau. Daugiau laiko ir šeimai galiu skirti. Karantinas man parodė, kad nebenoriu eiti į miestą, įpratau būti namuose ir nebereikia nieko daugiau“, - pasakojo Saulius.

Gražiausių žiemos švenčių laikotarpiu sugriežtintas karantinas neišvengiamai visiems pakoregavo planus. TV laidų prodiuseris Gediminas Juodeika tikina, kad kasmet prekybos centrus užplūstanti kalėdinė karštinė nė kiek neatspindi tikrosios Šv. Kalėdų dvasios, todėl šių metų šventės, nors ir bus sutinkamos be didelio giminių susibūrimo, tačiau paskatint artumą tarp šeimos narių.

„Artėjant didžiosioms žiemos šventėms, reikia suprasti, kad šiemet jas nešvęsime taip, kaip esame įpratę. Ta panika, masinės eilės parduotuvėse atitolindavo mus vieną nuo kito. O dabar kaip tik mes esame artimesni“, - laidoje atviravo Gediminas.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – šeštadieniais, 8 val. 30 min. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)