„Šios dvi visiem gerai žinomos dainos atspinti Kalėdų dvasią. Jos apie tikėjimas, viltį ir meilę. Apie tai, kas svarbiausia dabar. Gal Kalėdos nebus baltos, gal jos bus su mažesniu vaišių stalu, be visų giminaičių juoko, tačiau jos vis tiek bus. Kalėdos yra jausmas, todėl linkiu kiekvienam susikurti mažą šventę savo širdyje,“ – sako E.Chrebtovas.

Vos paskelbus antrąjį karantiną operos solistas nusprendė, kad nori palaikyti žmonių dvasią ir pradėjo transliuoti gyvus koncertus iš savo namų. Kaskart jis kvietė klausytojus pasinerti vis į naują muzikinę kelionę: nuo populiarių neapolietiškų iki romansų, rašoma pranešime spaudai.

„Manau, kad kultūra yra tai, kas suteikia stiprybės sunkiu metu. Muzika, knygos, filmai ar mus supantys paveikslai duoda kasdienybei daugiau prasmės ir naujų spalvų. Atlikėjams sunku būti atskirtiems nuo publikos. Darydamas virtualius koncertus visada jausdavausi keistai, kai po kūrinio neskambėdavo plojimai, bet būdavo smagu sulaukti ir virtualiai siunčiamų emocijų ar žinučių,“ – pasakoja atlikėjas.

E.Chrebtovas stengiasi produktyviai išnaudoti karantino apribojimus ir savo gerbėjus kviečia sekti jo „YouTube“ kanalą, kuriame netrukus jie vėl sulauks naujų premjerų bei muzikinių staigmenų. Pasak operos solisto, nors dar teks palaukti gyvų susitikimų, bet jiems ruoštis galima pradėti jau dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)