Pasak G. Vagelio, „Šalia“ yra apie pačius artimiausius žmones gyvenime, tad ne veltui klipo pristatymui pasirinktas kalėdinis laikotarpis – kai būname su savo brangiausiais žmonėmis, rašoma pranešime spaudai.

„Šis kūrinys yra apie palaikymą ir labai artimus santykius. Čia pasakoju apie žmogų, kuris eina su tavimi kartu, nesvarbu, ar tau liūdna, ar linksma, kuris kartu juokiasi, kartu verkia ir visada tave palaiko“, – sakė atlikėjas.

Klipą dainai „Šalia“ kūrė vaizdo menininkė Justė Urbonavičiūtė. Kaip teigia G. Vagelis, tikslas buvo neapkrauti dainos ir suteikti jai papildomos spalvos. Be to, klipe atlikėjas pasirodo gerokai pakeitęs įvaizdį – ilgus rudus plaukus pakeitė šviesūs trumpi.

„Jau gana seniai galvojau apie tai. Vis dėlto ilgus plaukus turėjau apie porą metų, tad labai norėjosi pokyčių. Kadangi panašią trumpą šukuoseną jau turėjau anksčiau ir man ji labai patiko, nė kiek nedvejojau, tik šį kartą nusprendžiau paieškoti dar kokio nors naujo cinkelio. Turėjau jau anksčiau ir šviesius plaukus, bet tada jie buvo ilgi, o dabar norėjau pasižiūrėti, kaip atrodys trumpa šviesi šukuosena. Ir galiu pasakyti, kad esu tikrai labai patenkintas, girdėjau, kad ir žmonėms patinka naujasis mano įvaizdis“, – kalbėjo G. Vagelis.

Dar viena naujiena, kuria dalinasi atlikėjas, – nemokamas virtualus koncertas penktadienį 21 val. per „Loftas TV“ platformą. Čia G. Vagelis pasirodys su savo grupe ir atliks visus žinomiausius kūrinius iš albumų „Vėjai ir vanduo“ bei „25“.

„Nors šiuo sudėtingu laikotarpiu negalime susirinkti ir muzikos klausytis gyvai, labai norime, kad mūsų muzika vis tiek pasiektų kiekvienus namus ir suteiktų žmonėms daugiau vilties ir optimizmo. Tad labai džiaugiamės, kad turime tokią galimybę susitikti bent jau nuotoliniu būdu, per kompiuterio ekraną ar televizorių“, – sakė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)