Šiuolaikinės naujausios technologijos, prabangūs automobiliai, stulbinantys vaizdo efektai ir atkreipiantis dėmesį į šių dienų „priklausomybes“ muzikinis kūrinys. Ilgai brandintas dviejų atlikėjų darbas pagaliau, pristatomas gerbėjams.

„Esu labai laimingas, galėdamas bendradarbiauti su vienu ryškiausių šalies atlikėjų, – sakė Algimantas Minalga – Soliaris. – Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę muzikines žinias, įgytas užsienyje, realizuoti dirbdamas su Egidijumi Dragūnu. Mums pavyko sukurti puikų projektą. Daina „Tik Tok“ išėjo kaip tik tokia, kokios ir norėjome. Ji siunčia žinutę ir atkreipia dėmesį į šių dienų aktualijas, t.y. priklausomybę nuo socialinių tinklų“.

Paklaustas, kodėl SEL vėl suvienijo jėgas su Soliariu, Egidijus Dragūnas sakė: „Soliaris yra be galo talentingas žmogus. Vienas malonumas su juo dirbti. Ir daina, ir, ypatingai, vaizdo klipas – žiauriai geri. Daug diskutavome, galvojome, ką norėtume pasakyti klausytojams. Prie viso projekto dirbo daugiau nei 50 žmonių. Išleidome tikrai soldžią sumą pinigų, kad rezultatas nenuviltų ir jis nenuvylė“.

Pritardamas Egidijui Dragūnui, Soliaris teigė: „Daina ir klipas iš pirmo žvilgsnio atrodo ganėtinai paprasti, tačiau tai, ko gero, vienas prabangiausių vaizdo klipų Lietuvoje, prie kurio nuoširdžiai dirbo labai didelė komanda, daug talentingų žmonių. Man dar neteko matyti panašaus projekto Lietuvoje“.

„Žinoma, smagu, kad mumis pasitikėjo ir su mumis bendradarbiavo tokios pasaulinės kompanijos, kaip „RC Cola“ bei „Porsche“. Specialiai šiam projektui mums buvo gabenamos vaizdo kameros ir naujausi elektra varomi automobiliai iš Vokietijos, kuriuos pristatome savo vaizdo klipe, atkreipdami dėmesį ir į taršos problemas pasaulyje, – kalbėjo E. Dragūnas. – Manau, žmonės, pamatę mūsų klipą, tikrai supras ir išgirs mūsų žinutę. Tikiu, kad sulauksime daugybės peržiūrų“.

„Tikiuosi, kad ši daina pasklis kaip virusas ir socialiniuose tinkluose“, – juokėsi Soliaris.

Tad, kviečiame „Delfi“ skaitytojus pirmuosius išgirsti ir pamatyti naują bendrą atlikėjų Sel ir Soliaris darbą bei įvertinti jų siunčiamą žinutę patiems:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)