Pastarasis įvykis užregistruotas ir policijoje. Baro „Senamiestis“ vadovai pranešė, kad gruodžio 13-oios naktį apie 23.43 val. kažkoks vyras padegė prie kavinės stovėjusią eglę.

Liepsną užgesino Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Tiksli žala dar tikslinama.

Dėl įvykio sulaikytas 1987 m. gimęs įtariamasis. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Anot baro darbuotojų, juos pasiekė kalbos, kad medikams perduotas sulaikytasis ugniagesiams žinomas asmuo.

„Naktį viskas vyko, mes nelabai matėme, – sako vienas baro darbuotojų. – Baras tuo metu jau nedirbo. Galbūt kaimynai pagalbą iškvietė, čia vėlai vakare ir naktimis paprastai niekas net nevaikšto“.

„Tai ne pirmas atvejis, kai kažkam užkliūna eglutės. Tik nežinome, ar čia tas pats „Grinčas“ siautėjo, ar skirtingi. Pirmuosius, kur nupjovė vieną eglutę, nufilmavo kameros“, – dalijasi dar vienas bare dirbantis žmogus.

Eglutę nupjauti sumanę vyrai darbavosi praėjusią savaitę, gruodžio 11 dieną. Vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose iškart po įvykio pasidaliję baro vadovai prašo asmenis pažinusius nelikti abejingais dėl tokios bjaurios vagystės.

„Brangieji, prašom apsižvalgykite, gal pro langą pamatysite tokį žmogų, bėgantį su mūsų eglute ant pečių!!! Miesto svečias nufilmavo vaizdelį šiąnakt. Trūksta žodžių nusakyti tokio elgesio įžūlumui“, – toks įrašas patalpintas prie išplatinto vaizdo įrašo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)