Visa paslaptis – mėsą užmarinuoti bent jau nuo ankstyvo ryto. Dar geriau tą padaryti iš vakaro, o galima net ir prieš dvi dienas.

Taip pat mėsos minkštumui svarbu, kurią vištienos dalį naudosite. Geriausiai sekasi su vidine filė dalimi. Ji parduodama ir atskiromis pakuotėmis – parduotuvėje ieškokite po 0,5 ar 1 kg supakuotos vidinės vištienos filė gabaliukų.

Sudėkite gabalėlius į dubenį, ant jų sutrinkite porą skiltelių česnakų, paberkite paukštienai skirtais ar kitais mėgiamais prieskoniais ir apliekite sojos padažu. Viską gerai įtrinkite į mėsą ir palikite šaldytuve.

Atėjus pietų metui, viskas netruks nė dešimties minučių. Į įkaitintą keptuvę pilkite šaukštą aliejaus, o tada sudėkite marinuotą vištieną. Uždenkite mėsą dangčiu. Po 3-4 minučių apverskite gabaliukus ir dar 3-4 min. uždengę dangčiu kepkite antrąją jų pusę.

Viskas! Mėsa bus neįtikėtinai minkšta, o marinatas virs sūroku padažu. Belieka šalia pasiimti salotų ir – skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)