„Shia ir mane emociškai nuskriaudė. Jis yra patologiškas melagis, apgaule mane įviliojęs į apgavikiškus romantinius santykius, tvirtindamas, kad yra vienišas“, – savaitgalį tviteryje rašė 44-erių Sia.

Sia nepateikė daugiau jos kaltinimus paaiškinti galinčių detalių. „People“ paprašyti pakomentuoti situaciją, tiek dainininkės, tiek Sh. LaBeoufo atstovai kol kas į šį prašymą neatsakė.


34-erių Sh. LaBeoufas 2015-aisiais drauge su šokėja Maddie Ziegler vaidino Sia dainos „Elastic Heart“ muzikiniame klipe.

„Man atrodo, jis labai serga. Užjaučiu jį IR jo aukas. Atminkite: jei mylite save, laikykitės nuo jo atokiau, neužmirškite saugumo“, – pridūrė Sia.

Ji taip pat išreiškė palaikymą 32-ejų FKA twigs. „Be to, palaikau tave, @FKAtwigs. Elgiesi labai drąsiai, labai tavimi didžiuojuosi“, – rašė Sia.

Kaip rodo dokumentai, su kuriais „People“ turėjo galimybę susipažinti, pateiktame ieškinyje FKA twigs, kurios tikrasis vardas yra Tahliah Debrett Barnett, tvirtina, kad aktorius prieš ją seksualiai ir fiziškai smurtavo.

„Tai, ką man teko išgyventi su Shia, buvo pats blogiausias dalykas, su kokiu susidūriau per visą savo gyvenimą“, – interviu „The New York Times“ pasakojo FKA twigs. Ji aiškino iš pradžių nesikreipusi į policiją, nes nenorėjo pakenkti Sh. LaBeoufo karjerai, be to, manė, kad jos liudijimo „niekas nevertins rimtai“.


Aktorius elektroniniais laiškais kreipėsi į „The Times“ dėl minėtųjų kaltinimų, teigdamas, kad negali net apsakyti, kaip jo „elgesys privertė jaustis kitus žmones“.

„Neturiu jokių pasiteisinimų dėl savo alkoholizmo ir agresijos, tik konkrečius paaiškinimus. Ilgą laiką skriaudžiau save ir visus aplinkui esančius žmones. Skaudinau pačius artimiausius žmones. Gėdijuosi šios praeities, man labai gaila tų, kuriuos įskaudinau. Išties nieko daugiau pasakyti negaliu“, – rašė aktorius.

Tiesa, jau kitame elektroniniame laiške aktorius rašė, kad „dauguma“ kaltinimų nėra teisingi, bet aiškino esąs skolingas moterims „galimybę viešai pateikti savo pareiškimus“ ir teigė, kad prisiima atsakomybę už tai, ką padarė“.

„Mėginome išspręsti šį klausimą privačiai su sąlyga, kad ponas LaBeoufas sutiks su tinkamu ir nuosekliu psichologiniu gydymu. Kadangi jis nenorėjo sutikti, kad turi kreiptis tinkamos pagalbos, panelė Barnett pateikė šį ieškinį, siekdama užkirsti kelią tolesniam jo smurtui prieš kitus nieko neįtariančius žmones“, – anksčiau „People“ sakė FKA twigs advokatas Bryanas Freedmanas.

Penktadienį „Instagram“ įraše T. D. Barnett pasisakė apie savo sprendimą prabilti viešai.

„Tai, kad buvau emocinio ir fizinio smurto kupinuose santykiuose, gali nustebinti. Man taip pat buvo sunku tą suvokti, anksčiau maniau, jog tokie dalykai man niekados negalėtų nutikti. Štai todėl aš nusprendžiau, kad man svarbu apie tai kalbėti. Mėginu žmonėms padėti suvokti, kad kai patiri prievartinę smurtautojo kontrolę, kai esi smurtiniuose santykiuose, gali atrodyti, jog išeiti ir pasitraukti iš tokių santykių yra nesaugu ar neįmanoma“, – rašė dainininkė.

FKA twigs pridūrė besivilianti, kad pasidalijusi savo patirtimi ji „gali iš tiesų“ padėti patiriantiems smurtą ir „nušviesti“, kaip aplinkiniai gali pagelbėti smurtiniuose santykiuose įstrigusiems artimiesiems.

„Patyriau antrą pagal baisumą košmarą, kai teko visiems atskleisti, kad esu smurto artimoje aplinkoje auka. Bet pats baisiausias išgyventas košmaras būtų tada, jei niekam apie tai nesakyčiau ir žinočiau, kad papasakojusi savo istoriją galėjau pagelbėti bent vienam žmogui“, – pridūrė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)