Interjero dizainerė D. Gerasimavičienė dalinasi interjero, sukurto beveik 69 kv.m., 3-jų kambarių, butui, jaunai trijų asmenų šeimai Paupyje, Vilniuje, nuotraukomis.

Modernus trijų kambarių butas (Vaidoto Darulio nuotr.)

Pasak pašnekovės, interjeras įrengtas moderniu stiliumi, atsižvelgiant į lokaciją bei vyraujančias šiuolaikinio dizaino tendencijas.

„Neperkrautas detalėmis, viskas išgryninta patogiam gyvenimui ir estetiškai apjungta. Man, kaip kūrėjai labai svarbu praktiškumas, tad visos erdvės išnaudotos kiek galima daugiausiai ir geriausiai – patogi, talpi holo ir miegamojo drabužinė daiktams susidėti, kuo daugiau lentynų ir uždarų spintelių smulkmenos laikyti, vietos užtenka ir patogiai sofai bei stalui su padidinimo funkcija“, – pabrėžia interjero dizainerė.

Modernus trijų kambarių butas (Vaidoto Darulio nuotr.)

Pasak D. Gerasimavičienės, bute apgalvota ir įrengta darbo vieta, kurios konstrukcija pagaminta iš metalo, interjerui suteikia savito žavesio.

„Dekoro detalė virtuvės zonoje – segmentinis raštas ant sienų ir lubų, tarsi atskiria zonas ir puošia interjerą. Toks pat fragmentas atkartojamas ir miegamajame. Interjere dominuoja šiltos, natūralios žemės spalvos, kurios derinamos su tamsiu medžio dekoru savo tonu artimu parketlentėms. O akcentine spalva pasirinkta samanų žalia. Užsakovų pageidavimu interjere nenaudota nei sidabro, nei aukso detalės“, – pabrėžia interjero dizainerė.

Pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)