Pasak serialo „Medikai Paramedikai“ prodiuserio Mantvido Žalėno, sudėtingiausia užduotis, šiuo neįprastu laikotarpiu, buvo rasti nenaudojamas ligoninės patalpas, rašoma spaudos pranešime.

„Vilniaus mieste vienintelę nenaudojamą ligoninę radome tik Lukiškių kalėjime. Bet ji buvo tokia apleista, kad didžiąją dalį filmavimo aikštelės įsirengėme buvusioje kalėjimo administracijoje. Tai tikrai nėra jauki vieta, užteko pasivaikščioti, kad dingtų bet koks noras nusikalsti“, - juokiasi M. Žalėnas.

„Pirmą kartą teko ne tik vaidinti mediką, bet ir filmuotis kalėjime. Teko girdėti, kad Lukiškėse dabar labai daug užsienio projektų jau nufilmuota, bet mes sutikome tik prancūzus, kažką filmuojančius kitoje Lukiškių kalėjimo dalyje. Lukiškes nuo šiol galima vadinti Lietuvos Holivudu”, - pasakoja ciniką šeimos gydytoją Salvijų Kakorač suvaidinęs Mantas Vaitiekūnas.

Lukiškių kalėjimas tapo filmavimo aikštele

„Filmuotis pas Tadą Vidmantą man jau tampa kaip ir privaloma (juokiasi). Pakviesta į „Medikai Paramedikai“ iškart sutikau, nes suintrigavo tema, o ir juodas humoras man ypač patinka. Aišku kai sužinojau, kad teks vaidinti Lukiškių kalėjime įrengtame kabinete, nebuvo „fainas“ jausmas, bet mes aktoriai juk nieko nebijome, net ir nusikaltėlių šmėklų”, - įspūdžiais dalinosi aktorė Ineta Stasiulytė.

Kalėjime teko „pasėdėti“ ne tik aktoriams, bet ir žinomiems Lietuvos žmonėms: Inetai Stasiulytei, Mariui Repšiui, Leonardui Pobedonoscevui, Mantui Vaitiekūnui, Aisčiui Mickevičiui, Vitalijai Mockevičiūtei, Juliui Žalakevičiui, Neringai Varnelytei, Eglei Mikulionytei, Sonatai Visockaitei, Petrui Kuneikai, Ievai Delininkaitytei, Vainiui Sodeikai, Mantui Bendžiui, Arvydui Dapšiui, Baliui Latėnui, Radžiui, Nagliui Bierancui, Militai Daikerytei, broliams Lavrinovičiams ir kitiems.

Tado Vidmanto juodojo humoro serialas „Medikai Paramedikai“ jau š.m. gruodžio 21 d. naujos kartos televizijoje „Go3”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)