Paaiškėjo, kad Niujorko sekso klubo „Nauja sveikatingumo bendruomenė“ (angl. NSWF), kuriame gali lankytis tik jo nariai, savininkas nepanašus nė į vieną iš mano įsivaizduotų tipažų.

D. Sayntas – puikiai žinomas asmuo pozityviai seksą traktuojančių asmenų bendruomenėje. Jo kelias iki sekso klubo savininko nebuvo paprastas. Jis pasakojo apie vaikystę ir paauglystę Niujorko Bronkso rajone, apie tai, kad būdamas jaunas neturėjo seksualinės laisvės ir slėpė savo biseksualumą. Jo tėvai priklausė Jehovos liudytojų religinei organizacijai, dėl gana griežto religinio auklėjimo D. Sayntas suaugęs dar ilgai jautė gėdą, kad seksualiai jį traukia ir vyrai, ir moterys. Kai jis nustojo slėpti savo biseksualumo, iširo septynerius metus trukusi santuoka, bet jam pagaliau atsivėrė galimybės džiaugtis viskuo, ką gali suteikti seksas.

Šiame interviu „menshealth.com“ D. Sayntas sutiko atsakyti į klausimus apie savo paties seksualinį gyvenimą.

1. Kada pirmą kartą apsilankėte sekso klube?

Su tuometine partnere nuėjome į vieną klubą Manhatane. Ten buvo loftas be baldų, stovėjo tik baras, buvo keli kambariai su lovomis. Visur tvyrojo prieblanda. Vienu metu moteris ėmė šokti pilvo šokį. Mes buvo jauniausi iš visų lankytojų, jautėmės absoliučiai ne savo vietoje.

2. O kaip nusprendėte įkurti sekso klubą?

Kai įpusėjau trečią dešimtį, nustojau slėpti, kad esu biseksualus. Visada tai žinojau, tik atrodė – nėra terpės, vietos, kur priimtų mano seksualumą. Eidavau į homoseksualų klubus, į heteroseksualių žmonių klubus, bet nė vieni nesutapo su tuo, ką žinojau apie save, nesuteikė galimybių save išreikšti. NSFW kūriau norėdamas vietos, kur jausčiausi priimamas. Kur smalsumas ir noras tyrinėti būtų sveikintini. Suvokiau, kad nebus lengva. Žinojau, kad mane teis žmonės, nesuprantantys, kaip biseksualiems žmonėms svarbu turėti vietą, kurioje jie jaustųsi komfortiškai.

Įkūręs NSFW klubą, daug ko ir netekau. Praradau žmoną, kuri buvo ir artimiausia mano draugė, teko išeiti iš paties įkurtos kompanijos, nutrūko draugystė su keliais bičiuliais ir artimaisiais, kuriems buvo nepriimtinas mano gyvenimo būdas. Ilgainiui tapau žinomu asmeniu žmonių su pozityviu požiūriu į seksą bendruomenėje. Iki tol mane skatindavo jaustis nevispročiu, kad noriu vietos, kurioje jausčiausi saugus, priimamas. Man pasisekė – įkūręs NSFW atradau šeimą, artimų žmonių, juk prieš tai buvau praradęs daug žmonių gyvenime.

3. Kokių sunkumų kyla, vadovaujant sekso kubui, kas sudėtingiausia?

Vakaro pabaigoje rasti prezervatyvų... Juokauju. Iš tiesų sunkiausia spręsti skundus ir pan. NSFW nariai turi galimybę pateikti skundus vieni prieš kitus. Tuomet imame ieškoti sprendimo. Dažniausiai nusiskundimų kyla dėl smulkmenų – pvz., kas nors neprašytas atsiuntė savo nuogo nuotrauką ar kas nors buvo atstumas ir dėl to jaučia nepasitenkinimą. Kartais pasitaiko sudėtingesnių situacijų. Mes nesame tarpininkai, sprendžiantys tarpusavio santykių problemas, vis tik žmonės dažnai kreipiasi į mus, prašydami asmeniškesnių problemų pagalbos sprendimo. Netgi kartais esu prašomas patarpininkauti, sprendžiant problemas, kurios nutiko ne klube.

4. O kokie didžiausi sekso klubo privalumai, labiausiai patinkantys aspektai?

Grupinės seksualinės patirtys, kai daug žmonų patalpoje patiria orgazmą, skleidžia pasitenkinimo hormonus, turi specifinę energiją, vibracijas. Po daug sekso kambaryje įprastai dar dieną ar dvi jaučiu vibracijas. Net jei pats neužsiimu seksu, jaučiu reguliarios malonumo hormonų, serotonino ir oksitocino, tėkmės naudą. Patiriu mažiau streso ir apskritai dažniausiai būnu pozityviai nusiteikęs. Jei pasijuntu prislėgtas, tokios nuotaikos greitai praeina, jas lengviau įveikti.

5. Gal pamenate, kokia labiausiai pašėlusi naktis yra buvusi jūsų sekso klube?

Daugybę naktų, vakarų vaikštau po klubą ir jaučiuosi taip, lyg gyvai stebėčiau mėgstamiausio pornofilmo veiksmą. Susipynę kūnai, nevaržomas seksualumas primena meną. Per mano gimtadienį rengiame šventę, kuris vadinasi „Visų šventųjų diena“ (aliuzija į klubo savininko pavardę, kuri angliškai tariama skamba kaip žodis „šventasis“), tai – kostiumų balius religine tema. Visi ateina persirengę kokiu nors asmeniu, priklausomai, nuo savo religijos. Buvo Jėzaus nukryžiavimo scenų, seksorcizmo, nuogų fakyrų pasirodymų, įvairių sekso ritualų.

D. Sayntas

6. Kokių klaidingų nuostatų apie sekso klubus turi žmonės?

Daugelis žmonių galvoja, kad tai kažkokia nemokama, visiems skirta veikla, mano, kad seksas tokiame klube garantuotas. Arba mano, kad sekso klube vyksta anoniminis seksas su nepažįstamais žmonėmis. Taip nėra. Mūsų klubas turi narių, kurie jam priklauso penkerius metus ir pan., mes – kaip šeima, mus sieja draugystė, artimi ryšiai.

7. Ar jūs – sekso dievas?

Po galais, tikiuosi, ne. Man labiau patinka jaustis sekso Jėzumi. Keliauti, pasidalinti patirtimi, leisti laiką su draugų grupe, skatinti kitus labiau vieni kitus mylėti ir kartais turėti sekso su Marija Magdalena ir mokiniu ar dviem.

8. Koks skirtumas tarp vaginalinio ir analinio sekso?

Kai turėjau mažiau patirties, maniau, kad yra didelis skirtumas. Dabar galiu pasakyti – skylė yra skylė.

9. Kiek seksualinių partnerių esate turėjęs?

Lioviausi skaičiuoti po 50. Jei skaičiuotume įvairų seksą, turbūt būtų daugiau nei 500, bet mažiau nei 1 000.

10. Kokie dalykai jus jaudina, nuteikia erotiškai?

Vienas iš labiausiai jaudinančių dalykų – kvapas. Šiaip man patinka, kai vyras seksualiai yra šiek tiek agresyvesnis už mane. Taip pat patinka, kai moterys žino, ko nori lovoje, ir pasako.

11. Kokia jūsų mėgstamiausia sekso poza?

Tai būtų pozos su dviguba makšties penetracija. Stipriai jaudina, kai jauti, kad kito vyro penis trinasi šalia tavojo į sujaudintos moters vaginą, kai kūnai juda vienu ritmu. Susijaudinu, vien apie tai pagalvojęs.

12. Kokiose neįprasčiausiose vietose teko užsiimti seksu?

Karantino metu su partneriu buvome Sint Martene (Nyderlandai). Miestai, paplūdimiai buvo tušti, be turistų. Mes užsiimdavome seksu pakrančių olose. Po kelių savaičių partneris, kuris tebėra Sint Martine, papasakojo, kad internete keliauja filmuoti mūsų nuotykių liudijimai. Ką gi, tikriausiai koks nors žvejys nufilmavo.

13. Mėgstamiausias sekso žaislas?

Turiu vieną dirbtinio elektrinio vibratoriaus modelį, jis žavi ir aplinkinius, žmonės dažnai nori su juo nusifotografuoti. Yra kitas, reguliuojamas išmaniuoju telefonu, esu patyręs begalinio intensyvumo orgazmų su juo, žinau, kad jis patinka ir moterims.

14. Ryškiausi jūsų seksualiniai nuotykiai?

Kol dar neturėjau klubo, vartodavau daug alkoholio ir eidavau į klubus, ieškodavau atsitiktinių nuotykių. Vis tik po kažkiek laiko supratau, kad po didelio kiekio alkoholio ir sekso su atsitiktiniais vyrais jaučiuosi tuščias. Tuose naktiniuose klubuose galėdavau pasislėpti, kita vertus, ten buvo ir pavojinga. Galiausiai, kai pripažinau savo biseksualumą, man nebereikėdavo alkoholio prieš seksą su vyrais.

15. Ar turėjote sekso su mokamo sekso atstovais?

Taip, ir visiems rekomenduočiau bent kartą gyvenime tai padaryti. Galbūt kažko išmoksite, be to, yra dalykų, kurių su savo partneriu nepadarysi. Svarbu elgtis etiškai ir neslėpti šito nuo savo partnerio.

16. Ar turite mėgstamą frazę, kai norite susipažinti, „pakabinti“?

„Ar galiu pabučiuoti tavo vaikiną?“

17. Ar jums kada nors buvo sudaužę širdį?

Du kartus stipriai mylėjau, abu kartus likau sudaužyta širdimi. Galbūt atrodo, kad man rūpi tik seksas, bet iš tiesų esu laimingiausias, kad turiu pastovų partnerį. Šiuo metu turiu mylimą žmogų, bet nežinai, kada gali būti paliktas.

18. Kaip suprantate, kad metas nutraukti santykius?

Nutraukiu santykius, jei jaučiuosi negerbiamas arba žmogus ima mane skaudinti.

19. Kaip įsivaizduojate idealius santykius?

Man patinka motyvuoti, kažko siekiantys žmonės, kurie nori savo veiksmais pakeisti pasaulį. Mano partneris turėtų norėti eksperimentuoti sekso srityje, išbandyti naujų dalykų. Mėgstu, kai meilė yra parodoma, kai apie ją kalbama.

20. Ar turite mėgstamų nešvankių frazių, žodelių?

Mėgstu žiūrėti partneriui į akis mūsų sekso metu, sakyti, kad noriu nuo jo pastoti. Patinka, kai mane vadina kekše, kai pasakoja, kaip patinka seksas su manim. Geriausia, kai po stulbinamo sekso su naujais potyriais tau pasako: „Myliu tave.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)