Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Į nukoštą ir išvirtą sultinį įdėkite cinamono lazdelę, perpjautą per pusę citrinžolę, žvaigždinius anyžius, kalendros sėklas ir kelis gvazdikėlius. Pavirkite dar 15–20 minučių.
2. Supjaustykite kininį bastutį, pievagrybius. Morką supjaustykite šiaudeliais.
3. Į sultinį sudėkite dalį smulkinto česnako, morkas, kininį bastutį, pievagrybius, saliero stiebus, įtarkuokite imbiero. Viską išmaišykite ir pavirkite apie 2 minutes.
4. Smulkiai supjaustykite brandintą jautieną.
5. Jautieną apkepkite su smulkintu česnaku ir pipirais. Prieš baigiant kepti įpilkite sojų padažo ir pakepkite kelias sekundes. Įberkite svogūnų laiškų.
6. Išvalytas krevetes apkepinkite su smulkintu česnaku ir pipirais. Neperkepkite. Prieš baigiant kepti įpilkite sojų padažo ir pakepkite kelias sekundes. Įberkite svogūnų laiškų.
7. Į sriubą dėkite špinatų lapus, palaukite minutę ir serviruokite sriubą. Sriubą pilkite į skirtingus dubenėlius. Į vieną indą dėkite jautieną, į kitą krevetes.
Alfo patarimai:
- Sultinį galite pasigaminti patys arba naudoti sultinio kubelį.
- Svarbu daržovių nepervirti, nes visos jos turi būti traškios.
- Į sriubą galite įdėti makaronų ar ryžių.
- Sriuboje puikiai tinka kartu maišyti jautieną su krevetėmis.
- Išvirusią sriubą galite paskaninti SANTA MARIA aitriųjų paprikų padažu „Hot pepper sauce“.
Atsiliepimai