Nesikrimskite, net jei eilinį kartą nublankote stilingosios bičiulės žavesio šviesoje. Verčiau supraskite, kad ne beribis pirkiniams skirtas biudžetas ar gebėjimas aptikti unikalių vintažinių megztinių svetainėje „eBay“ lemia jos rūbų ansamblių keliamą įspūdį. Veikiausiai jinai žino tris nesudėtingas tačiau labai efektyvias gudrybes, kuriomis kliaunasi stilingos moterys. Kas tai per triukai?

1. Madingus daiktus jos renkasi pagal proporciją 1:2

Neaišku, kas tai per proporcija? Na, stilingos moterys vadovaujasi taisykle, kad vieną konkrečiu metu madingą daiktą turi atsverti du klasikiniai daiktai. Pavyzdžiui, konceptualią ultramadingą rankinę rekomenduojama derinti su tradiciniais mėlynais džinsais ir lakoniškais marškinėliais, o ant madingos palaidinės su plačia apykakle užsimesti tipinį odinį švarkelį ir apsiauti paprastais aukštakulniais.

Būtent tokia proporcija nustatyta ne be pagrindo. Jos laikantis, svarbiausiu akcentu tampa ryškiausias ir didžiausio dėmesio vertas įvaizdžio komponentas, o bendras vaizdas neatrodo rėksmingas ar iššaukiantis.

Gatvės mada

2. Jos įsitikinusios, kad baziniai drabužiai privalo būti kokybiški

Kiekvienas madai neabejingas pilietis pasakys, kad bet kurio puikiai suderinto ansamblio pagrindą sudaro kokybiški, nepriekaištingos išvaizdos baziniai drabužiai. Gal ir nesitiki, bet joks žavus švarkelis ar „oversize“ tipo kelnės neatrodys pritrenkiančiai, jeigu ant marškinėlių bus neišimama dėmė. Štai kodėl stilingos asmenybės penkis bazinius drabužius perka ne po vieną: kam rizikuoti netekti pagrindinio garderobo elemento dėl neišvalomos dėmės?

Stilingų moterų spintose – ne tik po kelis beveik vienodus trikotažinius marškinėlius, aptemptus džinsus ir kt. Čia visad guli sezonams nepavaldūs drabužiai, tokie kaip pilkas megztinis ar juodos kelnės.

3. Naujus odinius batus pirmiausia jos pristato batsiuviui

Tikriausiai kyla klausimas, kam gi naujus batus gabenti į taisyklą. O, pasirodo, tam, kad batsiuvys priklijuotų guminius padus. Po šios pigiai atsieinančios paslaugos dažnai avimi batai mažiau dėvisi, o jų padai tampa apsaugoti nuo lietaus ir balų. Patyrę batsiuviai puikiausiai suderina odos ir gumos spalvas, todėl nedidelio patobulinimo rezultatas yra bemaž nematomas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)