Ant bedugnės krašto atsidūrė Milano „Inter“. Jis B grupėje labai netikėtai užima paskutinę vietą. Italijos milžinas per ketverias rungtynes neiškovojo nė vienos pergalės ir sukrapštė vos du taškus.
Antradienį Antonio Conte‘s auklėtinių laukia „gyvenk arba mirk“ mačas svečiuose su grupės lydere Menchengladbacho „Borussia“. Ji surinko 8 taškus, Madrido „Real“ turi 7, Donecko „Šachtar“ – 4.

„Inter“ klubui, norint išsaugoti viltį užimti bent antrąją vietą, kuri garantuoja bilietą į kitą etapą, būtina pergalė. Pirmajame rate ši komanda su „Borussia“ sužaidė lygiosiomis 2:2. Įtampa turėtų slėgti ir „Real“, kuris antradienį išvykoje kovos su „Šachtar“. Madride sensacingą pergalę 3:2 šventė Ukrainos ekipa.

Ne tokia kritiška kaip „Inter“ klubo, bet sudėtinga yra ir Paryžiaus „Saint-Germain“ situacija. Praėjusio sezono finalininkas H grupėje kaip ir „Leipzig“ sukaupė po 6 taškus ir užima atitinkamai antrąją ir trečiąją vietas.

Pirmi žengia „Manchester United“ futbolininkai, kurių sąskaitoje 9 taškai. Stambulo „Basaksehir“ turi 3. Trečiadienį PSG išvykoje itin svarbiose rungtynėse išbandys jėgas su „raudonaisiais velniais“. Dvikovą Paryžiuje 2:1 laimėjo Mančesterio ekipa.

Ramiai gyventi negali ir Anglijos čempionas „Liverpool“. Jis D grupėje turi 9 taškus ir pirmauja, bet Anglijos klubui į nugarą alsuoja Amsterdamo „Ajax“ ir Bergamo „Atalanta“. Šių klubų taupyklėse – po 7 taškus. Jurgeno Kloppo vadovaujama ekipa antradienį priims „Ajax“ futbolininkus. Pirmajame rate 2:1 triumfavo „Liverpool“.

Dėl vietos atkrintamosiose varžybose dar reikės rimtai pakovoti ir vienam Ispanijos čempionato lyderių Madrido „Atletico“. Ši ekipa antradienį namie rungtyniaus su čempino titulą ginančiu Miuncheno „Bayern“.

Bavarai A grupėje laimėjo visas keturias dvikovas ir jau turi kelialapį į kitą etapą. „Atletico“ kraityje – 5 taškai. Maskvos „Lokomotiv“ sukaupė 3, o Zalcburgo „Red Bull“ – 1 tašką. Pirmajame rate „Bayern“ Madrido futbolininkus sutriuškino 4:0.

Trečiadienį intrigos neturėtų stigti „Sevilla“ ir Londono „Chelsea“ akistatoje. Šie klubai grumiasi dėl pirmosios vietos E grupėje, nes jau turi garantuotas vietas atkrintamosiose varžybose.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ šią savaitę parodys net 10 rungtynių. Dvejas jų transliuos TV6 kanalas.

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 1 d.

19.45 val. „Šachtar“ – „Real“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. „Atletico“ – „Bayern“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. Menchengladbacho „Borussia“ – „Inter“ („Go3“),
21.50 val. „Porto“ – „Manchester City“ (TV6, „Go3“),
21.50 val. „Liverpool“ – „Ajax“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Gruodžio 2 d.

19.45 val. „Basaksehir“ – „Leipzig“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. „Sevilla“ – „Chelsea“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
21.50 val. Dortmundo „Borussia“ – „Lazio“ (TV6, „Go3“),
21.50 val. „Juventus“ – Kijevo „Dinamo“ („Go3“),
21.50 val. „Manchester United“ – PSG („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)