Praėjusį sezoną traumų kamuotas ir dėl jų ilgai žaisti negalėjęs 29-erių saugas ir vėl kurį laiką turės praleisti be futbolo. „Real“ klubas oficialiai paskelbė, kad E. Hazardas patyrė dešinės kojos blauzdos raumens traumą ir žaisti negalės mažiausiai tris savaites, o greičiausiai – iki Naujųjų metų.

Tai reiškia, kad belgas praleis artimiausias, svarbias „Real“ komandai Čempionų lygos rungtynes su Donecko „Šachtar“ ir Menchengladbacho „Borussia“, o Ispanijos pirmenybėse tikrai nežais su „Sevilla“ ir Madrido „Atletico“.

2019-ųjų vasarą į „Real“ iš Londono „Chelsea“ persikėlęs belgas tiesiog įklimpo į traumų liūną, o šią situaciją gana originaliai pakomentavo Belgijos rinktinės medicinos personalo vadovas Krisas Van Crombugge. Anot jo, futbolininko traumingumą persikėlus į Madridą didina stresas, kurį jis patiria būdamas „Real“ klubo nariu.

Anot jo, futbolininkas jaučia, kad Madride į jį dedamos didžiulės viltys, o situacijai nesiklostant kaip tikėtasi, aplinkybės tik augina psichologinę įtampą, automatiškai persiduodančią ir fizinei sportininko būklei.

„Chelsea“ gretose dėl fizinių problemų E. Hazardas praleido vos 20 rungtynių per 7 metus, o „Real“ komandoje – jau 35-erias per mažiau nei pusantrų metų. Kol kas Madride jis įmušė du įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)