„Barcelona“ penktadienį ASVEL klubui svečiuose nusileido 68:80. Eurolygos lyderiai vos 25 proc. taiklumu (2/8) atakavo iš toli, kuomet prancūzai įmetė net 62 proc. savo tritaškių (13/21). Katalonai varžovus į priekį paleido pirmojo kėlinio gale, o po pertraukos turėjo ir 16 taškų deficitą.

Vilerbano klubui tai buvo vos antroji pergalė per aštuonis mačus. Ispanijos vicečempionams Eurolygoje tai buvo antrasis pralaimėjimas – pirmąjį jie patyrė prieš Sankt Peterburgo „Zenit“, kai dėl COVID-19 protrūkio klubą turėjo treniruoti Tomas Masiulis.

Š. Jasikevičius po mačo Prancūzijoje teigė, kad jį skaudino auklėtinių motyvacijos stoka.

„Sveikinu ASVEL ir jų trenerį TJ Parkerį. Manau, kad jie pergalės nusipelnė, nes buvo fiziškesni bei gerai pasiruošę situacijoms. ASVEL yra viena fiziškiausių jei ne pati fiziškiausia komanda Eurolygoje. Tai talentingus ir kovingus žaidėjus turinti ekipa, nenusipelnanti būti turnyro dugne.

ASVEL demonstravo labai gerą puolimą, bet dėl daugybės dalykų esame kalti mes patys. ASVEL motyvacija šiame mače buvo gerokai didesnė, o tai skaudina labiausiai – rungtyniaudami Eurolygoje mano žaidėjai neturėjo motyvacijos tęsti puikią seriją.

Tikiuosi, kad galėsime pradėti naują seriją“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Naują seriją Š. Jasikevičiaus kariauna mėgins pradėti prieš buvusią trenerio komandą. Kitą savaitę katalonai lankysis Lietuvoje, kur susitiks su Kauno „Žalgiriu“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)