Ši daina man simbolizuoja žmonių santykių linksmuosius kalnelius”, būna džiaugsmo, laimės, bet neatsiejama būsena ir santykių atšalimas. Ledas” apie jausmą, kai atrodo, jog ir kur beeitum, kokį paviršių bepaliestum, viskas tiesiog lūžinėja, trūkinėja, aplinka tampa šalta ir stingdanti. Bet šypseną kelia supratimas, kad po kiekvienos žiemos seka pavasaris”, – mintimis apie dainą dalinosi Dileta.

Leonas prisimena, kad vos tik įrašė šią dainą, pradėjo galvoti, kaip turėtų atrodyti jos vaizdo klipas, rašoma pranešime spaudai.

Sėdėjome tryse studijoje, aš, Dileta ir Žemyna. Kūrėme įvairius scenarijus, tada Dileta parodė kelias vaizdines idėjas, mums jos taip patiko, kad nedelsiant paskambinome grafinio dizaino virtuozui Pijui Čeikauskui, nes tik jis gali tokias mintis suprasti” – juokiasi Leonas.

Jau už kelių dienų po susitarimo kurti video klipą, padedant kino režisieriui Aleksandrui Brokui, buvo pradėti filmavimai ir originalumu persismelkusi kūryba.

Norėjome kuo ryškiau nuspalvinti kasdienybę, skatinti susimąstyti, kad net ir tada, kai atrodo jau skęsti ir viskas prarasta, visada yra geroji pusė. Mums patiko idėja rimtus - liūdnus dalykus pateikti su šypsena, nes viskas anksčiau ar vėliau bus gerai”, – pozityvia nuotaika dalinasi atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)