Prancūzijos krepšinio federacija paskelbė, kad 28-erių krepšininkas išvyko į Oklandą. Jis dalyvaus „Golden State Warriors“ treniruočių stovykloje.

Puolėjas mėgins įsitvirtinti ir likti „Warriors“ gretose visam sezonui, tačiau klubas turi teisę su juo atsisveikinti prieš sezonui prasidedant.

2018-2019 metais „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs A. Toupane‘as į Kauną atvyko būtent iš NBA. Už Atlanto atletas atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“, Mivlokio „Bucks“ ir Denverio „Nuggets“.

Palikęs Lietuvą, A. Toupane’as žaidė Pirėjo „Olympiakos“ ir Malagos „Unicaja“ ekipose. Šį sezoną krepšininkas pradėjo Strasbūro IG komandoje.

Praėjusį sezoną gindamas „Unicaja“ garbę A. Toupane’as per mačą vidutiniškai įmesdavo po 9,6 taško bei atkovodavo po 2,5 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)