Tiesa, Inga atskleidė, jog šįsyk tai nebuvo jos sukurta idėja – įvaizdį kūrė ir jo pradininkais tapo grožio profesionalai.

„Šįkart tai buvo ne mano idėja. Mane pakvietė pabūti modeliu. O idėja – profesionalios makiažo meistrės Tatjanos Peckeliun. Labai džiaugiuosi, kad profesionalūs meistrai gana dažnai mane pakviečia tapti jų meninės vizijos dalimi. Man tai labai patinka, mėgstu stebėti transformacijas ir su nekantrumu visada laukiu rezultato. O sukurti šį įvaizdį truko kone 3 valandas”, – sako Inga.

Karantino metu grožį puoselėjanti moteris didžiąją dalį procedūrų atlieka namuose. Inga mėgsta išbandyti naujus produktus, o dabar tam randanti nemažai laiko.

„Į grožio salonus vaikštau tik atlikti būtiniausias procedūras – kartą per mėnesį susitvarkau plaukučius, pasidarau manikiūrą bei nueinu pas kosmetologę. Visas kitas procedūras atlieku saugiai būdama namuose. Kadangi pastaruoju laiku esu sulaukusi nemažai dovanų iš kosmetikos kompanijų, tad džiaugiuosi, kad turėsiu laiko jas visas išbandyti ir panaudoti”, – šypteli I. Stumbrienė.

Nors daugiausiai laiko Stumbrų šeima šiuo metu praleidžia tarp keturių sienų, veiklos nei vienam netrūksta – Inga tikina, jog antrąją koronaviruso banga išgyvena gerokai lengviau.

„Karantiną leidžiame namuose: vaikai mokosi online, tad pusę dienos namai virsta mokykla, vėliau, kol dar leidžiama, važiuojame į sporto būrelius, kurie vyksta lauke. Tačiau vengiame parduotuvių, visą maistą užsakome internetu, – pripažįsta žinoma moteris. – Kadangi daug laiko leidžiame namuose, tad ir jiems galime skirti daugiau dėmesio, nei įprastai. Tad po truputį juos atnaujiname. Man asmeniškai antroji banga yra daug lengvesnė – pirmojo metu dalį laiko teko praleisti ligoninėje, tada tai buvo nesmagu. Džiaugiuosi, kad esame visi sveiki, o ir namuose pabūti tikrai nėra sunku, prisigalvojame daug veiklos.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)